one more time

jag mår fan för bra idag. jag borde må sämre tycker jag. Igår efter jobbet åkte jag och Kristina hem till Linda där vi spenderade kvällen med att dricka en himla massa vin och snacka massa skit. det var trevligt det.

jag ska egentligen möta Kristina snart för vi ska till ungdomsmottagningen men jag orkar inte stressa, känner mig mör.

Ska fixa mitt leg idag. får icke glömmas.

och sen vid halv fyra tiden ska jag möta Bella, så himla länge sen vi träffades det var ju liksom i barca sist. så det blir nice..en liten catch up.

bne måste smörja in mig och börja sminka mig.

juste, vi ska nog fan verkligen flytta. jag vet inte om London verkligen är dit jag vill men det är en bra början iaf.
Kristina ska snacka med sin pappa, han bor ju där så han kanske har kontakter.

såpbubblor


det kommer och går i fina små vågor, ibland går det bra och vissa nätter som just denna går det inte alls. jag har verkligen sömnproblem.

så då gör jag en lista istället.

Senaste -
Låt du hörde:
  Those Dancing Days.
Film du såg: Batman!
Mat du åt: Scones,eller de kanske inte räknas som mat..då är det..ne det var länge sen jag åt mat.
Kram: Kristina eller...bobbii? dimmigt.
Puss: bob.
Fest: Fredags. de va nice.
Känslan: Kissnödig
Ilska: Idag, 9 timmar i streck på jobbet.
Resa: Bussen hem. fancy shiitt.
Glädje: Framtiden, att allt bara kan bli bättre.
Dröm:  Att bli riktigt lycklig och nöjd med mitt liv.
Boken du läste:  Snabba Cash
Personen du träffade: Kristina
Personen du pratade i telefon med: Kristina
Personen du fick sms av: Linda.
Gången du åt en 7-eleven korv: Ne ush, fy. äter inte korv.
Gången du var utomhus: Inatt.
Gången du sov: igår natt.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: fredags kanske?..


allting löser sig ändå tillslut.

kom hem för ett tag sen, äntligen efter en mycket lång dag. jobbade först mina dagliga 9 tim. o sen åkte ja o mötte kristina i stan, vi fikade lite och så köpte vi typ halva Monki,. köpte ett par skor som har regnbågens alla fina färger och en fin klääning. sen såg vi Batmanfilmen som var helt fantastisk. ni måste se den.

Vi pratade om livet just nu, det ser bra ut...vi förbättrar de för var dag. vi kommer någon vart.

och helt plötsligt, medans solen gick ner över husen på det vackra söder, medans hundratals människor traskade förbi, jag tände en cigg och ´drack lite kaffe. "VIll du flytta till London med mig?"

Varför inte. jaaa..varför inte liksom.

Som det ser ut nu
NU: jag njuter,lever,känner, utan att tänka på morgondagen
Augusti: kör på tills i slutet då jag säger upp mig.
September: Barca, snälla?
Oktober? London?

Vem vet..


Varför inte??


bad ass bitch


Åh, idag har varit en förjävla underbar dag. JA VERKLIGEN.

började med ett rätt så obekvämt samtal, ett jag inte orkar med. åh, haha. verkligen inte.

Att jag inte förstod "nee, det går inte" från första början. fast det är faktiskt inte mitt fel.´den här gången.

nee. valet i kvalet.

vi får se.

"okej att man ligger runt och är slampig men då ska man fan göra det med stil"

och Kristinas uppmuntrande kommentarer..yeah. hah, fast jag vet att hon bara vill vara gullig med "Äh de kasnke kan bli nåt" Fast jag fick faktiskt det coolaste halsbandet idag. Ett batmanhalsband. Så jävla häftigt ska ni veta.

idag har jag endast ätit morätter och druckit vatten. jag är så jävla bäst..men ni som känner mig vet ju att jag är för hungrig för att kunna svälta mig själv..så jag åt en halv nutrilett också. ett totalt dagsintag på ca 300 kalorier. jag är ju fan bäst.
teeny weeny obefintligt here i come. HAH

4 sekunder


i fredags på efterfesten så började vi spela ett spel, eller många små spel i ett..man har 4 sekunder på sig att klara av varje spel och den som klarade sig längst tid vann ju då såklart.
jag förlorade, inte så konstigt eftersom reaktionsförmågan inte riktigt var på topp efter all jäger men kul var det iaf.
eller..då var det kul..

idag är det inte lika kul, 306sek. är mitt rekord. kul.

jag kommer bli värsta nörden under tiden mitt leg är borta.

ska hitta på något coolt att göra nu.

http://armorgames.com/play/14/four-second-frenzy

lust for life..


jag har ju glömt bort att skriva om min balkongflört. det är en av mina grannar, han bor i huset mitt emot mitt och varje gång jag kommer hem från tex jobbet så sitter han och röker på sin balkong. och jag gör nästan alltid samma tjusiga entre på min cykel. sen tar jag också alltid en cigg, så jag står utanför min dörr, röker och smygtittar åt hans håll men försöker verka oberörd och han gör samma sak. haha o så håller det på.

Kristina tycker att jag ska prata med honom men då försvinner det roliga ju. att flirta på distans lite sådär.

ah. kom precis från tvättstugan..vem satt på balkongen. hehe.

synd bara att man alltid måste ha det luffigaste på sig när man tvättar eftersom allt annat fint ligger i tvätten..

men det är nice.

imorgon jobbar jag 8-17,det ska både bli lite roligt och extremt tråkigt.




allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va

kan inte sova alss vilket är konstigt för jag har varit så jävla trött hela dagen. det blir så om man är aktiv. häh

så nu laddar jag ner lite musik.


Lin är inte det här pachalåten? duvät.

jaaa, sen så händer det inte så mycket. ska väl sova men det känns som att ett dilemma har dykt upp i mitt lilla huvud, men jag antar att jag bara överdramatiserar det hela som vanligt och sen så på måndag får jag veta att det inte alls är något att oroa sig för så har jag grubblat helt i onödan. men liksom.

att jag alltid ska vara så jobbig och hålla på o...jaaa.

and I was like, whatever

det var inte så kul som jag planerat att bara sitta hemma och stirra en hel dag, men jag är fortfarande alldeles för skör för att kunna gå ut, häh.

plus att jag ser ut som en jävla apa, måste dusha för jag har jäger i håret av någon konstig anledning men det kanske är bra för håret, vitaminer och så.

jag har så himla svårt att sitta still och det blir ju inte bättre av att jag lyssnar på slagsmålsklubben heller...det får en ju bara att hoppa upp och ner ännu mer än vad jag redan gör.

jag vill ut ikväll och dricka massa öl, eller gå på mer fest. eller typ bara träffa nån. jag har inte pratat med nån på 6 timmar och jag börjar få abstinens. dansa, skratta.kanske kan träffa Kristina igen sen efter hon slutat. o prata igenom kvällen en gång till. häh

eller gå ut och gå. najajaja..

Baby du knullar bra, du var underbar

förjävla trevlig kväll igår faktiskt. helt plötsligt åkte jag med Linda till skogås och förfestade
lite hemma hos bobbi för hans bror fyllde år. sen kom Kristina och då gick vi till nån fest där det var riktigt mycket folk,

vissa badade i den gigantiska poolen, vi spelade fotboll, drack förjävla mycket, shottade jäger som om det inte fanns någon morgondag och bara njöt av att träffa nytt folk. har känt mig så instängd den senaste tiden..bara träffat de på jobbet.

vid femtiden gick vi hem till Bobbi och hade lite efterfest där vi shottade ännu mer jäger och spelade tvspel. Hockey..hah tråkigare spel finns inte. men annars var det askul.

sen somnade vi, skinkade lite och vid 10 åkte vi hemåt. Idag mår jag som en apa men det gör ingenting för jag är ledig och ska bara ta det lugnt. Ne, lyckad kväll och nice att träffa helt nytt folk för en gångs skull, måste ringa Linda och uppdatera henne lite sen..jag är så smart. hähä hähä. ne men skitsamma. nu ska jag äta mer glass.


listen well, will you marry me?

uhu jag orkar inte, är alldeles för trött för att orka jobba idag. ska nog börja göra som alla andra och sjukskriva mig typ varje dag.

nu behöver jag typ tre liter svart kaffe, cigg och riktigt hög musik sen är jag nog på g...kanske.

men jag känner på mig att den här dagen kommer bli förjävla lång, löning och allt. alla lär ju äta idag. inge mer svält liksom. alla kommer äta på donken.uhu. men nu är det inte långt kvar.

har hittat jättemycket gammal musik, mestadels är bara skit men vissa är ju fortf nice ju..haha. perfekt att starta dagen med ett par gamla svängiga godingar.

jag har verkligen haft en blandad musiksmak genom åren, allt från system of a down till typ justin timberlake. men de är nice.

haha inte så konstigt att man kanske va lite småhängig vissa dagar den perioden jag startade varje dag med en dos av detta. ne men, dem är ju fortfarande grymt bra. men ingen musik jag kanske sitter och lyssnar på bara sådär längre. haha nä förfan jag måste till jobbet. börjar om en halvtimme.

Jag är Efrahim Babatheri

Ah, förihelvete smp flickor, tänk på er karma. jag har så dålig karma just nu och det händer bara skit ska ni veta. hela tiden. dagarna i ända.

Eftersom jag inte längre har någon identitet..den är just nu spärrad tills vidare så har jag kallat mig själv för Efrahim Babatheri...så står det iaf på min nya penna som jag hittade.
"Efrahim Babatheri, Taxichaufför 070..."

Så tillsvidare, tills jag är jag igen så är jag...denne man. typ.

flera tecken:
ETT.
Allt jag äger är borta. poff. jag äger inget längre.
TVÅ.
För att försöka göra mig glad igen efter allt jag förlorade så fick jag först en ny dator, sen fick jag ett tvspel..det där Wii eller va fan det heter. Jag menar, om jag vill bli uppmuntrad så kanske jag behöver en kram eller någon att prata med inte en massa tekniska grejer? Jag har blivit mutat hela min uppväxt, visst det var förjävla roligt spel men jag kanske behöver något annat?
TRE.
När jag som mest av allt behövde den största möjliga ölen, så förlorar jag min identitet.
Om jag skulle dö nu så skulle ingen veta att det var just jag som dog. inget smart drag där va.

Häähä, det ända roliga på hela denna dag var den äckligt pinsamma tystnaden på jobbet. hela tre timmar led jag mig igenom denna begravningsstämning, hade ingen aning om vad jag skulle säga till mänskan vilket är rätt otroligt eftersom vi säkert har preeetty much to talk about, men som ingen av oss egentligen har lust att föra på tal. så jag antar att det är därför ingen av oss öppnar käften så fort vi vistas i samma rum. Från det ena till att inte ens prata med varandra överhuvudtaget. Men det kan ju vara rätt kul det med.

men vad vet jag, du kanske läser det här. hej hej. då kan vi ju börja chata.
nejee.


Imorgon ska jag köpa mig ett nytt liv, dvs allt, smink, kläder, skor, busskort, väskor..ALLT. jag ska spela på mitt nya tvspel och bara försöka njuta av att jag inte kan göra ett skit. Jag är ledig hela helgen och jag kan inte röra mig ur fläcken. nu låter det soma tt jag har blivit helt jävla handikappad men så är icke fallet.

tårar.

fly


åh hej.
mitt huvud och alla tankar är upp och ner. ena sekunden får jag ideer som enligt mig är riktigt smarta och i nästa är samma idee helt värdelös. sitter och nästan hoppar upp och ner på stolen och det ända jag vill göra är...
fly..

jag måste kanske inte just till barcelona igen, kanske räcker det med bara en bit härifrån. jag kan inte sitta still iaf och så fort jag gör det blir jag tokig och rastlös och hjärnan kokar över av ideer och saker jag ska göra.

På onsdag ska vi ut och öla, onsdagarna har kommit att bli lite av en räddning för mig. att kunna släppa loss på baba och bara lämna denna värld och dansa och uppleva 3-4 bekymmerslösa timmar. och bara...fly.

jag trivs inte här.

ska jag skita i att börja plugga i höst?
och bara dra härifrån igen?
och ännu en gång lämna ett par få som jag älskar?
kanske förlora någon igen?
men samtidigt sluta vara så arg?
och känna att det livet jag lever..
är MITT liv och ingen annans.

kan inte alla följa med och dricka öl på onsdag? 

sex,drugs&rock n´roll..


hittade det här längst ner i en låda full med barcaminnen:

Allright, fotbollsskjortan sitter på en krok på en äggskalsvit vägg. Det finns en gardin som hänger utanför vårt drickrum. Dom kallar det för balkong, där solen lyser, värmer, jobbar mellan 12 och 18.Tänk om jag hade en sån. Balkong asså. Vi sitter skönt i soffa och fåtölj, musik och röd öl, cigg och skratt. Det blir inte bättre än såhär. Tror jag, kanske, Vi pratar om Monica.

Björn kan laga god mat och är jättesöt.Linn är ännu sötare och är sömnig. Jennifer är en fin tjej, en kissnödig tjej. inte nu längre, nu är hon på bra humör, vi tycker om jennifer. Linus är full och röksugen. Linus och björn ska sola men vill inte ligga bredvid monica. gulliga.

Det här satt dem och skrev till oss, klockan var väl 9 på morgonen efter nasty monday. Fan vad jag mådde bra.

Prat om att flytta ner igen, att åka dit på iaf en liten semester börjar cirkulera. och skulle jag göra vad mitt hjärta skriker om så hade jag suttit på Arlanda redan och väntat på nästa flyg ner. Men det är inte lika lätt som det var förra gången. att bara lämna allt och alla. IGEN.

Även fast jag vill så mycket att jag snart spricker.

Tänk er ett liv utan problem, en kväll var vårt största problem om vi skulle köpa öl på burk eller på flaska liksom.
Det var förjävla jobbigt kommer jag ihåg.

Vissa dagar, som idag blir jag så arg på mig själv. För att jag gav upp och flyttade hem igen. Läser och ser tillbaka. visst är det jobbigt att leva så som vi gjorde, bara supa dagarna i ända men fan va kul vi hade.

en dag som idag känner jag bara för att åka ner dit igen, supa och knarka tills jag dör.


indie is the new black

åhjevlar vad jag är föjävla trött. holy. mina ögon svider, kan iofs vara för alla dessa jävla kemikalierna på jobbet. Dem säger, var försiktig få det ej i ögonen...jag råkar slänga hela grejen i ansiktet och andas in samtidigt. men det är ju nice med kickar, liksom.

jag har funderat en del på sista tiden..inte för att jag har direkt tid till att tänka, det är kanske därför jag inte gör det alla gånger utan bara springer runt, snubblar, gör illa mig och faller pladask som en liten femåring. tänker ju alltid på fel saker liksom.
Men när alla andra tänker för mycket så är det inga problem, då är det lätt att säga åt dem att "ne men det är behöver du inte haka upp dig på..." och så gör jag själv det 99 av 100 ggr.

Och på tal om haka, vad är grejen med min haka. Visst att den alltid varit väldigt...definerad men Jay leno släng dig i väggen liksom. här är hakan och jag. Ne men seriöst. slipa ner den . får väl göra det samtidigt som jag kör in lite restylane eller så.

känner bitterheten svepa över det här inlägget. men det blir lätt så ibland.

Jag längtar tills onsdag, för då ska vi till Baba igen. vare sig du vill det eller inte Kristina. lite roligt att jag måste tvinga med henne dit. eller det är inte alls kul. vafaaan



Cause I would give anything



pratade nyss med mr fernando...tillochmed han kan man sakna ibland. uhu. Han skulle spela på Flamingo ikväll och det får mig typ att börja gråta som en femåring.
det var ju en av veckans höjdpunkter..kvällarna på flamingo och sen vidare till typ shittyy hall, efterfest från morgon till dagtid, hetsäta en falafel, hem och sova ett par timmar för att sen tvinga i sig den första ölen av de gyllene 6-packet san miguel. Och så gick det om sådär. och även om man gjorde eller gick till samma ställe ett par dagar så blev varje kväll helt annorlunda en annan.

Jag saknar det så att det gör ont och ibland får jag knäppa panikattacker då det ända jag tänker är "tamighärifrånnuannarsdörjag" och det är inte roligt för fem öre.

För det vi har och det som finns där, är faktiskt något av det finaste jag varit med om.

Dessa kvällar är något jag kommer minnas för resten av mitt liv, även då jag är förvånad för jag vet att minnesluckorna från den här tiden är rätt många. men vad mer kan jag säga än..SER NI HUR JÄVLA LYCKLIG JAG VAR?

Sitta på stranden och dricka rose, titta på stjärnorna och bara njuta.Så härligt.

Den bästa förfesten. Beritkvällen. Minns ni? :)


Haha, vilken jävla kväll asså. nyklippt, teater på shoko, Linn rysk maffia som incestade med bror petrus.

Innan sista nastymonday. shit vad ont det gör att se den här bilden. vi va fan järngänget.

:(

kåtaste stället i sthlm


åh denna dag alltså. denna dag. tur att min mamma verkar känna mig bra nog för att veta vad jag ville ha när jag kom hem från jobbet. vinet slank ner farligt fort men det känns mycket bättre nu. jag har inte lust att varken falla ihop och gråta hejdlöst eller dö en plågsam död så..ja det känns okej,..Nu.

Annars så har jag drömt om babamanagern hela dagen. vackrare får man leta efter. han skulle spela nån gång i augusti igen..så vi lär ju hänga där HEELA augusti..och på berns ikväll men dit lär vi väl inte gå..
man vill ju inte verka efterhängsen liksom.

Jag säger bara en sak..om man vill ligga så ska man ju gå till Baba..
speciellt i onsdags..alla var verkligen kåta som as. Hade sängkammarblickar jag aldrig sett förut och gick runt som brunstiga hästar som om det vore någon jävla köttmarknad liksom. Jag tror att säkert 90% av alla som var där fick ligga lite. HÄHÄÄÄ
vid hela väggen längst bort stod säkert 5-6 par och grovhånglade upp varandra.på rad. Det är ju trevligt.

Efter tio minuter fick jag den sämsta men kanske den ärligaste uppraggningsförsöket på länge.."men det är ju så tråkigt att gå hem själv sen.."

BABA


jag är så trött men ändå så otroligt pigg. jag är glad och njuter. även fast jag samtidigt vill klubba ner mig själv med den största av köttyxor och bara dö pga bakishet och sorg.
ja ni kära vänner.
igår, en onsdag som ingen annan onsdag någonsin har varit, en av de bästa kvällarna på himla länge. jag behövde det här. härlig dans till fin musik, vackra män och massvis med pirr i magen. oh vilken underbar kväll vi hade igår.

Jag träffade min man, det vackraste på denna jord. helt obeskrivlig var han. Kristina raggade upp baba djn, och den vackraste av män var hans manager. men han var lite krånglig och följde inte med oss andra på efterfest. så nu har mitt hjärta brustit.
vi åkte svarttaxi till efterfesten, chaufören var hög, hade inget körkort och ingen aning om hur man körde från Mariatorget till stureplan. som betalning nöjde han sig med femtonkr i enkronor och "våra" telefonnr. han körde säkert i 180 på en liten ängslig trettioväg och jag trodde verkligen att jag skulle dö...men det hade inte gjort något. för då hade jag dött riktigt lycklig.

Vid femtiden vandrade vi hem genom stan och pratade om livet, kärlek och annat vackert som finns.

BABABABABABABABABABABABABABABABABABA!
4 bilder togs igår..jag har alldeles för roligt för att ta kort.det är synd och jag borde anställa en egen fotograf som går runt och fotar en hel kväll, stämningen förstörs ju lite om man ska dra fram kameran så fort man har lite kul liksom. Ne...men vi började med att föra lite på jobbet, rom, sprite och äppeljuice. fantastiskt äckligt, sen vindögda på baba(för mycket öl kanske de va..) Stockholms morgon...så vackert de va...o sen Kristina..en trött man(men lycklig!) påväg från efterfest direkt till jobbet.




feel good


nu har jag sökt ett jobb iaf, det lät ju bra men det gör de ju alltid och sen får man aldrig jobbet ändå. det vore ju för bra för att vara sant.
måste iaf bort från det där hjärntvättade stället även kallat donken.  jag är så förbannat trött på att gå runt och vara arg hela tiden. bara pga mitt jobb.
en och en halv månad kvar bara.

bjöd Kristina på lunch också, vi åt sushi..så jävla gott. och ikväll har jag bjudit med henne på bio, vi ska se mamma mia. den är nog rolig.

nu måste jag söka fler jobb. jag tar vad som helt. bara det inte har med hamburgare att göra.





törstiga flickor..


Alla på jobbet har senaste veckan gått runt och nynnat på "bag in da boox, its a bag in a box..nana annana, b boxxxxx...bag in a box..." och jag har typ tänkt, vilka svaga jävlar som sjunger om vin och har försökt knäcka dem och har typ nynnat,, "vodka, åh vodka" liksom.. men så berättade Linda för mig om den här låten..ja....

JA, jag lever ett isolerat liv och förstår ingenting. haha.




ne men den var ju rätt fin, ska lyssna mycket på den.
nu lär ju jag med gå runt och sjunga om vin hela dagarna..och så lär ju jag vara tvungen att ha "seriösa" samtal med Jan om min sk. "alkholism"..

han hänger inte ritkigt med..men det kanske blir så när man börjar bli gammal.

stackarn. tycker faktistk lite synd om honom. han ska ha "värsta festen" nästa helg för att han är ensam hemma...puff då. frugan och ungen är liksom bortresta..

moha.
ne, öl ska de vara!

ÖÖÖL

fri som en fågel.

känner mig alldeles, jag vet inte..hoho...påväg mot frihet kanske. :) Allt har kännts så jäkla mycket bättre nu de senaste dagarna sen jag bestämde mig att säga upp mig. Säger upp mig den 30 augusti, men det är fortfarande rätt så hemligt, typ 3 st som vet om det. Förutom alla som läser här då. Sen så håller jag på att söka nya jobb, har smygt runt lite. Längtar tills på Onsdag för då ska vi till BABAA! Linn ska med dit för första gången, men jag tror faktiskt att hon kommer bli besviken för jag har ju tjatat om att det är lite barca feeling över det men jag överdriver ju rätt så mycket ibland som ni kanske vet. Och förövrigt så har alla "normala" människor börjat hänga där..så det känns ju som vilket Viperroom eller Berzelii som helst. Tröttsamt. Nåja, blir nog roligt ändå. ska bara dit ett tag och smaka lite på ölen och dansa lite! NICE.

poäng


guud vad jag är trött, har knappt tagit det lugnt alls på flera dagar. alltid full rulle.

igår firade vi ju som sagt Linn, fan va gott det var med smörgåstårta. hon öppnade presenter, jag tycker den från mig och Anna var bäst..Massage och ansiktsbehandling på Centralbadet men sen kom jag ju på..fallskärmshoppningen ja. nåja. bra är den iaf.

Jättemysig kväll blev det iaf, satt i Tove och Jonis trädgård och drack vin och snackade en massa hela kvällen. Fanns ett samtalsämne som bara inte gick att släppa. AHH! hjälp.

Och idag har jag tretusen myggbett på benen, har inte sovit nästan alls, försov mig till jobbet, jobbade typ en timme sen fick jag gå hem. shoppade en tunika, en klänning och underkläder.

Nu ska jag äta äppelpaj med massa vaniljsås och sen möta Kristina..hon pratade något om sin pilbåge?...

här är bilder från när linn hoppade..




 

fallskärmshoppp!

 

Vilken lång dag det har varit känns det som och ändå har den knappt börjat liksom.

Kom precis hem från Uppsala där vi såg på när Linn hoppade fallskärm. Fyfan vad kul det såg ut att va, det måste ha varit den bästa presenten hon fått någonsin.
Nästa sommar ska vi alla tre hoppa, från att vara en liten prick mitt på himlen till att bara svisha ner genom molnen,glida runt på himlen och bara njuta.

ohh.

Nu är det full rulle igen. har precis duschat och ska sminka mig o sånt..sen vid typ halv tre tiden så kommer Anna och hämtar mig, sen bär det av till Saltsjöbaden där vi ska käka smörgåstårta och ha de trevligt. åh fan va gott de ska bli! mums!

O senare ikväll vet jag inte. Jag tror vi ska ut? Hoppas det.

91 11 88 - 0059


jag har precis som en gammal
 kvinnar glömt hur det känns att leva
hur man älskar och förlåter,
gråter och hatar tills det lilla hjärta man har kvar nästan spricker.
jag har suttit som i en glasbur,
levt mitt liv som en levande död och plågat mig själv med att inte känna.
likt en zombie,
utan hjärta vandra runt
på stockholms gator
med livet i tankarna
men inte livet med mig.
det lämnade jag ilsket på någon
annan del av den här jorden.
fanatiskt har jag letat men inte hittat.
men innerst inom mig vet jag vart jag har lagt det,
i mitt iskalla hjärta, lika kallt som en vinternatt göms
det som fanns förut.
Och jag kommer tillbaka då det slutar blåsa
och mitt ishjärta tinar..
blir lika rött som blodet som forsar genom vår kropp.
en sommarnatt för länge sen dansade jag hem,
på kullersten med högaklackar
väckte alla runt omkring mig med min egna melodi.
då fanns kärleken och jag med.
ditt blod genom mitt och jag har aldrig varit så varm som då.
jag vet inte vad jag väntar på men jag hoppas mitt hjärta snart tinar,
för jag har många gånger
gått miste om lycka på grund av mina frånvarande känslor.
jag har varit känslomässigt störd,
det blev jag för en lång tid sen,
kanske redan när jag var liten och dum.

vad är kärlek?lycka?
idag likadant som förr?

pull the trigger, jump of a cliff


det är sjukt vad lite musik kan göra för humöret. Jag har varit asförbannad hela dagen och det ända jag behövde göra för att bli glad var att lyssna på musik, ett par melodier och fina texter sen blev jag som en ny människa igen.

det finns ett par låtar som ligger varmt om hjärtat, ett par som har varit med längelänge, som ger fina tillbakablickar och ett par som jag precis fastnat vid.

TEX 

Håkan, har alltid funnits där..funkar verkligen när som helst. Vissa säger att hans musik är deprimerande men jag blir helt tvärtemot, får sån energi och blir lycklig på en minut. har denna som veckar klocka och den är ju hur fin som helst?
 

Höst i Barca, Förfest hos oss, psyko. Jag blir så glad av att höra den här låten.
 

Den här är egentligen jättegammal, det var på den tiden jag var tillsammans med Adde, men sen kom den tillbaka och nu påminner den mig bara om BABA, öl, galen dans och män i rutiga skjortor.
 

ALLTID, i alla situationer får dessa mig att le mitt största leende,
Amy påmminer mig om kvällen hos pato o jaz med alldeles för mycket whiskey o rom i kroppen då vi hade allsång till den här. 
The Killers ÄR sista tiden vi hade, en cigg i käften, en öl i handen och ett feting leende på läpparna. Det kunde aldrig bli bättre. Vilka minnen. Saknar er alla så mycket.  Malin och Dea..ahhh. dör snart. måste få träffa er!


The sounds. Har också varit med ett tag, sen 8-9an kanske? Först lyssnade jag på dem i smyg för det var ju inte alls coolt att lyssna på "rock"..men sen orkade jag inte bry mig riktigt. svag jävel asså. haha.


Åh, det finns så mycket musik som jag bara älskar. som får hela kroppen att pirra, nästan skaka av glädje. Och det är inte mycket nuförtiden som har den effekten på mig. Det är inte mycket som gör mig lycklig..det är dem där små sakerna som inga andra tänker på. Men som jag grubblar och drömmer vidare om i evigheter.

Det är så skönt att jag är påväg att lämna det mesta i mitt förflutna bakom mig..IGEN .och börja se framåt IGEN..

jag är bra på att glömma bort det.
men nu är jag back on track.

Hejdå allt/alla ni som inte tillhör min framtid.

We are history


F Ö R J Ä V L A B R A!


från att jag de senaste dagarna nästan suttit med tårar i ögonen och frågat v a d  f a n jag ska göra med mitt liv så har jag helt och hållet ändrat planerna.

För det första ska jag börja plugga i höst, komvux men ändå förjävla bra. Sen har jag ÄNTLIGEN hittat en utbildning som jag tror jag vill gå.
Den börjar VT09, så det är perfekt, jag måste iofs skjuta upp Asienresan isåfall men shaissee vilken jävla energi jag fick nu.

JAG SA JU ATT DET SKULLE LÖSA SIG. jag visste det. allting kan alltid bli bättre än vad det redan är.

Och vet ni vad?

JAG SKA SÄGA UPP MIG FRÅN JOBBET.

jag vet inte exakt när men innan sommaren är slut iaf.
jag längtar efter att se min chefs min när jag skriver på uppsägningslappen och berättar precis hur jag känner.

mmm.

uuh, jag vill!


allting kommer lösa sig..


uhui jag är så trött, så lite tid men så mycket att göra liksom.

nu ska jag egentligen städa och dona och fina till lite innan mina föräldrar kommer hem men jag orkar verkligen inte..

jag är helt slutkörd i huvudet.

Det är ju onsdag idag,,och då hade det varit nice med Baba. men icke.

börjar kl 8 imorgon..hjälp börjar jag bli vuxen nu? det borde vara så att jag åker direkt från krogen till jobbet..som på den gamla goda tiden. men jag tror jag skulle få sparken då. jag ligger redan rätt risigt till tror jag.

mehe

härdärhitditväntastanna,


gårdagen var nice faktiskt, satt och myste ute på Fias altan hela natten och drack allt från vin till öl och gin från en vattenpistol. Man gör tydligen så i Ayia Napa.

Idag mådde jag däremot inget vidare men jag tackar de högre makterna för att jag fick vara ledig idag, det hade liksom inte gått annars.

Den senaste tiden har det varit mycket om vad fan jag ska hitta på med mitt liv, det känns som att alla runt omkring vet exakt vad de vill, har känt mig lite lost i en djungel av jobba hårt och samtidigt försöka ha ett socialt liv och mina prioriteringar har verkligen inte varit okej, inte för fem öre.
måste börja prioritera mitt liv och hur jag mår först. jag har kommit tillbaka till att nicka, säga ja och bara tvingas gilla sitsen jag hamnar i.

men allting blir väl bättre? det vet jag ju. allting löser sig tillslut. det gör det alltid.

Jag har bara varit i en liten svacka, är så trött på folk, mest från jobbet faktiskt. Personer jag har gillat från dag ett vill jag inte ha att göra med för fem öre längre.

Men jag tror det kommer bli bra nu.

hawaii för resten av våra liv?


vilken helvetesdag det har varit. nej nu överdriver jag igen men humöret har ju inte varit på topp måste jag erkänna. inte för att jag är obalanserad på något vis, jag kan hålla tillbaka min aggressioner om så behövs och jag har inte så onormalt kort stubin men idag höll det på att brista.
jag hatar mitt jobb och har pratat med flera st om en liten kupp. typ massuppsägning. alla verkar tycka det är en bra ide. jag och Kristina ska redan imorgon göra allt för att totalt rasera hela omgivningen, så att allt som vår egna lilla diktator har skapat faller samman. moha.

haha

nej, inte riktigt kanske. men vi har en plan iaf.

måste klura ut en bra start.

annars har dagen varit fin.

Imorgon fyller Linn år. glöm ej att gratta eftersom hon fyller en mycket viktig ålder. hela 12 år. grattis du fortsätter ditt liv som vanligt eller?

Fest i nacka var det prat om, men Kristina sa något om att busstrejken kanske skulle börja igen. då blir det svårt för mig att komma hem. jag kan ju inte direkt cykla...
Får kolla upp det där imorgon.:

måste sova nu, annars dör jag nog.

inte en bra dag att bli styckmördad på..


nu sitter jag här, vid fönstret som är öppet, med en cigg i käften och håller på att somna.
ensam. igen.
förbaskat ensam. igen.
det ända jag inte gillar med att vara ensam är ju att det faktiskt är läskigt, förjävla läskigt kan det vara ibland.
som nu tex. ska jag gå och duscha, men inte fan är det lätt att våga sig in där. jag lär ju bli styckmördad som på film ni vet.då blir man ju så mördad i duschen så att det bara sprutar om det.
lätt.

jag funderade på om jag ska vänta tills det blir lite ljusare med att duscha, men grejen är den att även fast det är ljust ute så är jag ju fortfarande lika jävla ensam och blir exakt lika styckad för det?

så nu har jag tänt alla lampor och tror att jag vågar ta mig in i duschen.

nej, jag gör det imorgonbitti istället.

chicken.



mmmbop

Nu har jag änltigen blivit av med min hjälm. åh vad lätt man känner sig efter tre ton mindre hår.
Frisören gjorde precis som jag ville, det är inte ofta det händer. Jag sa, inte så mycket på längden, lite uppklippt och tunna ut det så mycket det går.
POFF, och jag ser ut som en ny människa...eller samma som förut fast med snyggare hår.

Sen shoppade jag en kjol, är lite kluven. men. den blir nog bra.
Och solade, fick inte mycket färg alls, har iaf inte bränt mig som tur är.

Och ätit plättar till lunch, med glass och hallonsylt.

mums.

och sovit. typ hela dagen.


?


en dålig vana jag fått medans mina föräldrar har varit bortresta är att sitta vid mitt fönster och röka och lyssna på musik om kvällarna, gärna med något gott att dricka till.
Inte bra alls, tror inte att de uppskattas nämligen.

kvällen har spenderats med Kristina och massa film, bla Hata Göteborg.
Jag kommer ihåg, för kanske exakt ett år sen när Anna och Daniel var här och såg den.. "Jag gillantää maiijs"
De brottade ner mig, allt var fint. Livet kändes så otroligt lätt, jag hade mål, kunde skilja på vardag och helg och hade mitt liv planerat.

Inte samma sak idag, jag har ingen aning om vilken dag det är, mitt liv känns som en ända stor röra och jag känner mig otroligt förvirrad.
Det är inte som det var förut.

Imorgon blir en mycket bättre dag, det vet jag. Ska klippa mig kl. 9. Bara det är ju himla kul. Så snart slipper jag se ut som tagen ur lejonkungen. har haft ett riktigt bad hair year om man nu kan kalla det så.

Sen sola igen, nu har jag fått riktigt fin färg. så ska nog bränna mig lite till så att jag blir ännu mörkare.
Kanske blir neger snart, fast då lär jag väl bli ännu mer förvirrad.



I know now fragility


Ska klippa mig på fredag morgon, gick runt lite i centrum men jag hittade ingenting fint?jag brukar inte ha svårt för att gå helt bananas och göra av med äckligt mycket pengar, men det gick bara inte?

sen solade jag länge, länge. bränt mig lite på näsan men det gör jag ju alltid.
Ville gå in på Åhlens och kolla runt lite, men precis i ingången såg jag att "Åhlens-killen" jobbade idag...jag hatar honom. Nej det gör jag inte men han är så otroligt dryg och bara det att jag inte förstår honom, ifall han flirtar eller ej gör mig förbannad. Han pratar så tyst så jag hör ju fan inte vad han säger.

Men otto är fortfarande 100 på att "Åhlens" är bög..men hans radar funkar inte riktigt som den ska..

nej det blir ingen filmkväll för jag börjar redan kl. 8 imorgon för att Otto är försvunnen. Var är du din lilla häpppaaaaa?
Han har gått och gömt sig, han strejkar säkert också.

Så ikväll blir det något som jag kanske inte brukar prioritera men kanske borde göra mer, nämligen umgås med mina kära föräldrar.
Så nu blir det fika och sen kanske någon film.

all the flashlights and explotions.

god eftermiddag små kex.

den här dagen har än så länge inte alls varit så bra som jag hade hoppats på. jag vaknade av att min hand hade svullnat upp rejält och de tre skadade fingrarna såg ut som små prinskorvar.
TACK SÅ JÄVLA MYCKET JON,, du ska dö.

så nu har jag väntat ett par timmar för att se om svullnaden skulle gå ner men ICKE. och om det håller i sig och om det fortfarande gör lika jävla ont så måste jag gå till läkare sa mamma..det kunde va nån...infektion eller va hon babblade om.. TACK SÅ JÄVLA MYCKET JON..

men nu orkar jag inte sitta här och ha ont längre, så nu beger jag mig till centrum, ska ju sola, shoppa och om de har någon tid också klippa mig.


om mitt liv vore en film...


imorgon eftersom det inte blir några öl eller dans på härliga Babasonic så ska jag och Kristina kolla på film, jag har fått hennes fulla förtroende och ska hyra filmerna helt själv.
Hur ska det här gå tänker jag nu?...

Vi har inte alls samma smak, alls...om någonting.
Hon hatar det jag älskar och tvärtom. Hon gråter när jag skrattar och vice versa.
Det hon kallar humor tycker jag är thriller, Ja nu fattar ni säkert men hur ska det här gå?

Jag gillar ju såna där dumma komedier då man sitter och halvskrattar i 2 timmar åt ingenting plus att man vet exakt hur filmen slutar.

Men den där Kristina är djupare än så. betydligt mycket mer djup än vad jag någonsin kommer att bli.

SNÄLLA, någon ge mig lite tips.
(obs, inget tecknat. jag gillar inte det..fast hon älskar det givetvis)

Om man skulle fråga henne vilken typ av film hennes liv skulle vara så skulle hon ju GARANTERAT säga "En disneyfilm såklart.." sucka sådär halvt och titta på en som om man vore helt knäpp. "Vadå alla gillar väl disney?"  skulle hon säga.

Mitt liv skulle vara en sån där dum komedi, som man halvskrattar sig igenom och man vet exakt hur det blir i slutet.




En bitterfitta.


jag blir fan arg, ne jag blir ledsen. oerhört ledsen blir jag ska ni veta. fattar folk vad den här nedrans bussstrejken gör mot mig som bor alldeles för fel för mitt eget bästa, helt åt helvete söder om stan?
jag kan inte ta mig någonstans om jag inte cyklar en sträcka som är typ hela jävla Tour de france först för att komma till närmsta pendel/tunnelbana.
NI SUGER, bara så ni vet.

Alltså, summan av denna jävla kardemumma = INGEN BABA. om jag nu inte får för mig att desperat försöka cykla in.. det har man ju gjort förut vill jag mena.

Imorn är jag ledig och jag ska hänga här i härliga söderort, jag ska hänga med kidsen i Farsta centrum. jag ska klippa mig, köpa snuskigt mycket onödiga kläder, äta en fet lunch och sen ska jag sola tills hudcancern bara ploppar ut genom öronen på mig.

ja, fattar ni hur ledsen jag är över den här strejken eller.

bittert.

one more time?


har kollat igenom de flesta resesidorna med sistaminutenresor..men inget.

min första sommar som jag spenderar helt och hållet i gamla Sverige.
 jag har alltid åkt någonstans. men inte detta år.

för jag kan inte åka själv. varför är jag själv för? inte så att jag är ensam, men de jag vill åka med kan inte av olika anledningar.

haha, jag är fan ensam.

jag borde skaffa sällskap av något slag.
vad kostar en man, gärna rik, italiensk?, snäll, med hus någonstans i världen som har lust att ta hand om mig ett par veckor(läs, år.), bara ge mig en kram?

ensam nu..

men vad gör det om tusen år när allting kommer omkring?

RSS 2.0