that great love sound


vid fyra tiden mötte jag kristina utanför jobbet och hämtade upp henne, vi tog med oss glass och läsk och åkte ner till vattnet och hade picknik. satan i gatan va det var varmt, det börjar verkligen bli sommar nu. 

image14efteråt bestämde vi oss för att vi ska hem till Jan ikväll iaf, så vi åkte och köpte en present, världens bästa present..haha ascool, och sen gick vi och plockade en bukett med blommor för vi är för fattiga för att köpa några.

kom hem och fick en rejäl utskällning..blev lite rädd eftersom jag inte har en jävla aning om vad jag har gjort för fel men sekunden senare fick jag ett glas champagne och en massa jordgubbar. så nu sitter jag här, redan lite bubblig av alla skumpa och mätt på fina gubbar och fattar inte ett skit.

haha, jag förstår inte vad som händer i det här huset. det bor galet folk här.

men jag är rätt nöjd. vill ha mer champagne. vad ska jag ha på mig? när kommer Kristina? jag måste duscha. var fan bor Jan? mer alkohol, definitift.

vi ses ikväll!

sex, drugs and rock n roll..


en halvkul grej hände igår när min släkt var här, jag berättade glatt att jag o Kristina skulle till hultsfred och helt plötsligt blev det tyst i ett par sekunder, ögon spärrades upp och några tappade hakan.
Jag tänkte, "men va fan kom igen så konstigt är det väl inte att jag åker på festival och blir lite smutsig liksom"

..
så jag började förklara mig," jo självklart vet jag att man måste tälta och att man kan bli lite skitig men det kommer nog gå hur bra som helst."

Och då bröt helvetet ut, alla började prata i mun på varandra som om det gällde liv eller död och förklarade för mig hur hemskt det är på festivaler, hur mycket fylla och droger det är där, att vad som helst kan hända och att jag måste vara försiktig

haha, så jag började asgarva och var tvungen att be om ursäkt och gick därifrån. hah. HAHA. här ska jag åka iväg TVÅ dagar till en liten stad i Sverige när jag har bott i Barcelona som ligger tretusenmiljarder mil härifrån där alkohol, sex och droger är vardagsmat?...

varför börja oroa sig nu liksom?

ta mig till kärlek, ta mig till dans.


kollade precis på spelschemat för hultsfred och vi hinner faktiskt se många godingar, Linkin park som Kristina ville se, Those Dancing days, Lykke Li, Håkan, The donnas, Robyn och många fler..åh, ska bli så jävla kul.

nu sitter jag här med en kopp kaffe och ser ut på den varma dagen..äntligen är jag ledig och va fan ska jag göra idag?
Det blir nog inte att åka hem till Jan ikväll, jag vet inte om jag vill.eller..ja. hehe. jag vet ändå hur det komma vara, det är alltid samma sak.
Så jag och Kristina ska väl koka ihop något annat, om jag hade haft pengar hade jag DEFINITIFT satt mig på söder med en iskall öl och njutit av livet.

men jag har en annan ide om vad vi kan göra istället. bara vädret håller i sig!


Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel



drömmer och fantiserar,
ta mig tll en annan planet
snälla busschaufför kör mig
till himlen eller en annan värld
full av vackra ting.
släng in mig i en taxi,
snälla ta mig till en
finare plats än denna.
ge mig en söndagsmorgon,
där ljuset likt en explosion
sipprar in genom mitt fönster,
får mig att njuta av livet.

ge mig paradiset.
ge mig en dimma som får mig att
skratta och dansa som en galen person.
gör mig till det som var förr
jag har så många frågor,
men varför, varför?
allt är gammalt, som trädet utanför.
ska vi hugga ner det
och strunta i den här skiten.
ni ska få se. vi bryr oss inte och
blir tomma, ihåliga skal,
likadana i denna alldeles
för normala tillvaro.
vissa dagar grå saknar jag
kärlek och alla dess miljoner färgglada
fjärilar inuti mig, då min värld blir
som en surrealistisk tavla där
allt kan hända
.


just nu händer ingenting


snälla kom närmre.


nanana


Gissa vart jag ska den 14 juni??
HULTSFRED BABY!
Jepp, jag är lite förvirrad och känner mig lite rädd för det här med festivaler..inte för att jag är fin i kanten på något sätt men jag har aldrig sett mig själv som en festivaltyp liksom.
Du, jag och Håkan, ett tält och en massa öl..vad kan gå fel?
lite gegga har man ju aldrig dött av.
WOHO!
lär bli hur galet som helst.

I helgen...på lördag ska vi hem till Jan och fira att han fyller...öhm..29? och umgås med alla hans onormala och alldeles för gamla kompisar. Egentligen så vet jag ju precis hur det kommer bli för..det är typ samma visa varje år..men Jan är en snäll man och då är det klart att vi är snälla tillbaka..present? hmm. får snickra ihop något.

Det bästa av allt?
Jag är ledig, hela helgen. Jag ska sova ut, sola och bara njuta.

När får man skatten tillbaka föresten?
måste ha pengar..annars måste jag råna någon.

lambo hej?

åh precis hemkommen från Kristinas skiva, lite trött men såg att den bärbara stod på så nu sitter jag här o käkar en smörgås och väntar lite.
trevlig kväll..kände mig sådär lagom obekväm som man ibland kan göra när man slängs in i en lokal och man inte känner en kotte.
ni vet.
jag drack, o drack..alla drack men inte hände någonting. tänkte att det kunde bli kvällens räddare men aldrig har jag druckit så mycket och ändå inte känt ett piss.
nåja.

imorgon tar vi igen det på BAABBA, älskade baba..varför är inte hela livet fullt av sådant?
Sådant som bara gör en lycklig.
öl, gott folk, rutor, prickar, sjalar, färger, dans, musik och skratt. alla är lyckliga.

ska nog sova?

jag är batman


Vilken oerhört fantastiskt dålig dag det har varit..uhs. Vaknade med ett ryck imorse med typ världens huvudvärk, tog de små fina smärtstillande tabletterna som prydligt låg bredvid ett glas med vatten och sen somnade jag om igen.

Så jag försov mig, insåg också ganska snabbt att jag hade supit bort, pass, mp3 och busskort igår..och då fick jag lite ångest faktiskt, men annars mådde jag skit bra. Fan vad jag älskar dem där spanska tabletterna asså.
funkar mot allt.

Igår var en trevlig kväll, hetsdrack 3 öl och 3 cider på ett par timmar, mycket stolt. Det var som mest roligt hemma hos Anna, för det var lite stelt på gretas kolgrill och efter bara nån timme så flög jag hemåt istället och sjöng på "Batman". De andra drog vidare till Ambassadööör och hade tydligen jätteskoj. Fan.

Och idag har jag bara jobbat resten av dagen. ush. "sötnosen" kom förbi idag igen, ännu bögigare än vanligt i en ljusgul tröja från Gant. Han pratar inte så mycket , utan han ler mest. så då ler jag ju naturligtvis tillbaka, blinkar lite och fnittrar kanske. Han fnittrar tillbaka och sen så frågar jag mig själv alltid samma sak. Varför jag i hela friden flörtar med en bög?

Ja, har man inget bättre för sig när man jobbar så..

Ikväll har jag förberett för värsta myskvällen, jag har hela Gossip Girl säsongen, har aldrig fattat vad det var för serie..lät ju jättedumt men såg ett avsnitt och..tja, det verkar faktiskt bra och så ska jag se filmen "What happens in Vegas..". och lite godis såklart.

Så nu ska jag mysa!

puss

me encanta!


Åh, dagens bästa! 
 
Pratade just med underbara Dea. Åh, vad jag saknar er! Nu sitter ni där i varma härliga Barca och svarar på dumma sjukvårdsfrågor.
Kommer ihåg våra planer om att vi skulle ha fest på jobbet de gångerna vi jobbade natt..rom och cola för hela slanten och allt skulle vara så underbart.
Kanske inte en av våra smartaste ideér men det hade varit himlans roligt. alla våra planer och kupper vi smidde, på jobbet och hemma hos er.

Ja.
Tjejer. fan vad jag saknar er.

När ni kommer tillbaka till mellanmjölkens land så ska vi dra en rejäl utgång i barca stil..

Jag bad Dea att berätta något galet i riktigt barca stil..Jo. Någon hade kommit inspringande på en efterfest med en hammare och försökt döda alla.
Varför händer inte sånt i sthlm för? Lite sådär halvgalet?

Bara ingen blir skadad. det vill man ju inte.
jo nån som man inte gillar kanske.image13

jag väntar på ert nästa samtal!


adeuo!


 
snyft

idag har det inte hänt ett skit


godkvällens.

idag har det inte hänt speciellt mycket. ingenting för att vara helt ärlig. kanske kan detta vara den tråkigaste dagen i mitt liv.

Har bara jobbat, stått och nyst, snorat och tyckt mer synd om mig själv än vanligt. ush jävla pollen, vad fan är pollen liksom? I hela mitt liv har jag garvat åt folk med pollenallergi och tyckt att de har varit en bunt skojare. fan snyt er era jävlar o sluta klaga har jag tänkt.

Men nu, efter 20 år som allergifri så blir jag pollenallergiker. sjysst. det är inte värdigt. man känner sig som en liten slusk.
Detta är dålig karma om något. nu slår det tillbaka rejält ska ni veta.

uhu.

Men detta ska ICKE, ICKE få förstöra min morgondag...kväll..natt. Imorgon blir det först mysmiddag hemma hos Anna och förkrök med vår allas bästa vän San Miguel. Jag har saknat dig kompis. En karl man kan lita på.
Jag kommer må så bra. Senare vidare som sagt till fetaste festen i stan.
hoho

btw...Ottos och min snygge man...han jobbar på någon av skönhetsavdelningarna på Åhlens. Så ..jaa. jag gav honom till Otto med det samma. vad ska man göra liksom.

one night of magic rush



Dagen har varit fin, jag och Linn satte oss mitt i solen och njöt av värmen medans jag åt den perfekta frukosten, kaffe och en scones med marmelad o cream cheese. mumms. Efter ett tag så såg vi en typ som vi både kände igen, men det klickade liksom inte riktigt...sen kom vi på. Han var från Barca och jobbade på samma jobb som oss.
Jobbigt när man inte kan placera människor sådär OCH det som finns i barca ska stanna i barca, inte komma till sthlm. ...efter ett tag ville vi inte sitta och svettas längre (tropisk hetta) så vi gick.

Vi smög omkring en lång stund inne på Beyond retro där vi hittade massa finfina saker..men Linns jacka var inte så snygg på henne som den var på galjen tyvärr men jag hittade en gräslig tshirt och ett par niciga glajor som jag självklart köpte.

Kolla själva. världens finaste glasögon och världshistoriens fulaste tshirt. har sedan länge letat efter ett par med vita bågar..Linn köpte också ett par vita glajor. så nu ser vi likadana ut..IGEN. Allt är som vanligt. moha





jag längtar mycket till på lördag för då blir det massa öl och sen fest på kolgrillen hela natten lång. ohh, Linn har berättat om alla snygga, män som tydligen ska vistas där. jag tror det kommer bli en mycket bra kväll.
yepyep.

Hoppas min och Ottos sötnos kommer förbi jobbet imorn. Ottos gayradar funkar ju tydligen inte så jag måste kolla ifall snubben är bög eller ej. han flörtar med mig, men samtidigt är han otroligt feminim, luktar godare än de flesta jag träffat och har perfekt noppade ögonbryn. jag är typ mer manlig än honom. ja. imorgon är en stor dag gott folk. 

Ska först förbi Åhlens där han jobbar och se på vilken avdelning han jobbar. Är det typ tygavdelningen så är det väl bara att ge han till Otto på en gång? eller?


oj det här blev långt som en jävla bibel.
jaja

ikväll lyssnar jag på det här, njuter, ler. mmm.

alone we stand and together we fall apart


Gårdagen var lite sorglig men nu är tankarna på den gamla lägenheten i Fiskis borta och jag har redan börjat söka massa nya!
Det var ju helt enkelt inte menat att vi skulle flytta dit.

Jag insåg även att jag har fått lite pengar så jag gick och köpte mig en sån där Tom och Jerry godispåse som man alltid fick på lördagar när man var liten. Fanns sånt där hockeypulver där i och av någon anledning fick jag för mig att dra upp lite i näsan, bara för att. gjorde lite ont. Kristina tyckte jag var dum i huvet. som vanligt.

Ne, men nu är vi tillbaka på ruta ett igen. men det känns bra faktiskt..mycket bättre än igår. Hoppas bara att det inte tar så lång tid för annars kommer jag bygga en koja och flytta ut i skogen eller nåt.

Nu dricker jag´lite kaffe, röker ut genom mitt fönster (fan vad det luktar i rummet, ajjabajja) och filosoferar lite. Ska snart göra mig ordning och åka in till stan och shoppa lite med Linn. Hörde inte så mycket vad hon sa för jag var nyvaken, men hon klämde fram "Chinos, jag vill ha chinos" så jag antar att vi ska på Chinos jakt idag.

Och jag ska köpa smink, hårfärg och något annat fint. bara för att jag kan. och något till Kristina för att hon är så fin!

vi ses sötnosar!


someday..

I wanna be trashed.


Igår skrev jag att mitt liv känns alldeles för bra för att vara sant. Igår mådde jag som en miljon, jag skulle flytta ihop med den finaste och vi skulle leva gott o ha riktigt svinigt roligt i sommar tillsammans i vår egna lilla lägenhet.

Men nu blir det inte så, idag mår jag riktigt dåligt, jag har så jävla ont i axeln att det känns som att jag ska svimma när som helst, vi ska INTE flytta till Fisksätra utan jag stannar kvar här i Helvetet ett tag till.

SÅ jävla surt. Jag är inte arg, jag är bara så ledsen. Ingen bra karma här inte.

Det ända jag önskat mig i hela mitt liv är att få flytta hemifrån. Från de här två jävla nötterna som kallar sig föräldrar.

När ska min önskan gå i uppfyllelse?

Aldrig om man tänker på min dåliga karma.

....mest besvikna var nog ändå mina "föräldrar"..för dem hade ju festen precis börjat.

nu ska jag duscha, sen ska jag gå hem till Kristina, där ska vi göra det som faktiskt är bäst när man är ledsen.
Spela tvspel.

Hej då!

MUSTASH MÄN?


Ibland händer det ganska mycket när man jobbar på donken, idag bytte vi från skjortor till blågula t-shirts. Jag kände mig som en tjock gammal gubbe som äter ostbågar framför tvn och skriker när dem inte gör mål. Men det var inte det jag skulle skriva om.

Jo, idag gick jag runt och städade men efter ett tag så orkade jag inte längre så jag ställde mig och läste tidningen istället. Sthlm city hade ett repotage om hippt klädda unga eller så...läser igenom texten snabbt...förvånas över ett par snygga outfits och sen ser jag...HAHAHA

Min mustaschman! Haha. Så jag börjar asgarva och pekar på tidningen och ba:
HAHA VILKEN JÄVLA MUSTASCH!

så alla gästerna vänder sig om och glor konstigt på mig.
Sen skrattar jag lite till och jag undrar fortfarande ifall mustaschen verkligen var så där stor den där dimmiga kvällen för lite drygt två veckor sen?
Den har verkligen blivit gigantisk.

Imorn blir det iaf öla någonstans på Hornstull..
Nära till Baba..

Undrar ifall mustaschen och mannen är på Baba? Han kallas inte längre Mustashmannen, det är inte värdigt. Det är ingen man med mustasch utan det är en mustachs med en man. SÅ STOR ÄR DEN GOTT FOLK.

Pus hej.

bra karma?


hej er små duvor!

ja, efter lite matematik, diskussion om fördelar och nackdelar och annat prat om nutid/framtid så kom jag och Kristina ganska fort fram till att vi verkligen vill ha denna lägenhet. Trots att vi flyttar från ett ghetto till ett annat mycket farligare ghetto.

Imorgon kväll ska vi dit och skriva kontrakt, mysko det kommer kännas och smyga runt i Tove och Jonis lägenhet, som snart ska bli vår när dem är där. blir säkert bra.

Efteråt ska vi FIIIIRA! Både för lägenhetens skulle och för att jag har fått pengar och är LEDIG på torsdag. Då finns det ju inget annat vettigare att göra än att göra av med dessa pengar och dricka en massa öl, right?

Det känns så overkligt. Allt känns bra, alldeles för bra för att vara sant. Jag har sån konstig tur jämnt, det löser sig alltid på något sätt. Iofs har jag haft mina motgångar och riktig jävla otur ibland, men trots allt så fixar det sig i slutändan ändå.

Är min karma påväg tillbaka kanske?


MOVING OUT!


Igår skrev jag att jag ville någon annanstans. Och helt plötsligt så stod dörrarna öppna och nu helt plötsligt ska jag till Fisksätra.

EH, jag kan inte riktigt förstå det här. Det är väldigt overkligt, läskigt men otroligt spännande.

EH...hmm. haha. shit.

sambos, kombos vare ja!

Kan ni förstå att jag ska flytta hemifrån för andra gången på ett år?

Denna gång är inte lika fancy som flytten till Barca..men Fisksätra..det är ju nästan lika exotiskt iaf.

Ikväll ska jag och Kristina ha möte, flyttmöte. Vi ska räkna, planera, skissa, skriva, ja Allt. för att det ska bli hur bra som helst.

ALLA ÄR BJUDNA PÅ INFLYTTNINGSFEST DEN FÖRSTA JULI!

puss på er.
måste springa till jobbet. skriver mer sen om lgh och vad vi har kommit fram till!

ge mig nåt som tar mig någonstans

Eftersom det inte har hänt något jag har lust att blogga om idag, det har inte hänt något överhuvudtaget kan man säga så gör jag en sån här istället.

För 5 år sen...
var jag typ 14 och häftigast i hela världen. trodde jag och alla mina "bästa vänner". blev full på två klunkar vodka och en cider varje fredag och lördag. HA.

För 3 år sen...
Var jag 16-17, åkte på charter, förlovade mig, skolkade. vilken hemsk ålder. kändes som att man var mitt i smeten. kände mig vuxen som fan.

För 1 år sen...
Tog jag studenten, var lycklig och levde livet. Var nervös över barcaflytten.

För 3 månader sen...
Barca, behöver jag ens förklara?

Igår...
Myste jag hemma hos Kristina.


Imorgon...
Ska jag jobba, som vanligt.

Om ett år...
Det vet jag inte än, men...

Nu när Linn bestämt sig för att åka till New York så fick det mig att börja tänka på vad fan jag vill göra med mitt liv. Man säger ju alltid att man ska göra massa saker, vill det här och ska göra detta...men man gör inte ens hälften av det man lovar sig själv.
Jag har alltid velat åka runt i Asien och jag har velat åka till New York sen jag var riktigt liten (drömmen då var iofs att bli värsta supermodellen och springa runt på catwalken i just NY, men jag har slopade den iden för ganska länge sen, hah)
Men jag vill också åka runt i Europa,Se Paris, Milano, Rom, Venedig, Berlin, London..

Jag vill se allt innan jag fastnar i det här landet så som många andra gör, innan jag gör något som påverkar mitt liv och mina kommande val.

Nästa är iaf komvux i höst, plugga medans jag jobbar, flytta hemifrån och sen när jag har ordnat mina betyg så..drar jag här i från. Igen.

Men jag vet inte vart jag jag vill.

Ta mig bara här i från.


its in my soul, its what i need.



Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll



Ska hem till Kristina snart..hon är sjuk så jag ska ta hand om henne. Egentligen är jag sugen på att sitta på en mysig bar och ta ett par öl men äger 3 patetiska små kronor. Men det hade ju varit fint om man hade haft pengar.

 Uhu.
 
http://www.youtube.com/watch?v=ecd3h_BQ5P8&feature=related
 
gokvällens.

JOY


Linn smsade mig klockan NIO imorse...jättesnällt!

Så jag har spenderat morgonen med att kolla på massa tatuerings/pirecingsidor, då jag nämligen ska boka en tid så fort jag får pengar, vilket är om cirkus tre veckor.
Ska kolla med dem ifall man kan få göra piercingen och tatueringen på samma dag eller om man måste vänta tills den ena har läkt.. de ska ju ligga rätt nära varandra liksom.

vet precis hur det ska se ut..bara lite finslip kvar med tatueringen.

det var ju bestämt att göra en tatuering i barca egentligen men eftersom alla pengar gick till sprit istället så blev det liksom aldrig av.

Men nu är jag verkligen säker. 


en ledig dag?


det slog mig just att klockan är lite mycket och fick lite smått panik över antalet timmar jag kommer få sova om jag lägger mig nu..det tar runt 2-3 timmar innan jag verkligen somnar nämligen.
men jag kom ju på att jag kan sova hur länge jag vill imorgon.

jag kan äta min frukost i lugn och ro istället för att försöka äta den samtidigt som jag cyklar till jobbet, på en cykel utan bromsar (livsfarligt).
jag kan smyga runt i lägenheten, behöver liksom inte kuta runt, slå i alla kanter och skrika svordomar var 5:e sekund bara för att jag har så förbannat jävla bråttom
och jag slipper ha mascara i hela ansiktet för att jag har försökt att sminka mig i farten, påväg in på toan, in i garderoben hoppandes i andra kläder.
en morgon helt för mig själv..helt utan stress.

men vad gör man sen då? en ledig dag?

Får klura på det där med ledighet, Linn vet nog något roligt att göra..hon är bra på att vara ledig. Ledig är annars är finare ord för arbetslös.

Jag önskar att jag också var det. man mår inte bra psykiskt av att jobba på donken, man springer runt och upprepar samma ord en hel dag och planerar mord för varje ny gäst. "Beställer hon ett happy meal så ska jag fan stycka henne i tusen småbitar.."

Ja. så tänker jag om varenda jävel som kommer dit. Jag har på senare tid fått höra att jag ser och låter rätt bitchig i kassan. NO SHIT? undra varför. världens bästa jobb liksom.HÖ

Och idag fick jag inte ens se ut som jag ville i håret. Blev så jävla förbannad och frågade chefen varför man inte fick se ut som man ville på jobbet, varför man ska se likadana ut och EJ ha en personlig stil. Då frågade hon ifall jag var rasist och i detta fall, och i de ämnena som rör henne så JAAAAAAAAAAAAA!
dö din lilla feta råtta jag och orkar inte med dig.

uhh..de där tog på krafterna..kanske jag somnar med en gång.
godnatt

I try but it shows.


Vilken torka det har varit här. Har varit ute o snurrat runt och har ej prioriterat bloggen alls.

Gårdagen, Zabines skiva på Riddarkällarn...det blev trevligare än väntat faktiskt. Drack först massor med öl innan vi gick dit, väl där drack vi ännu mer öl och nu har jag i ÄKTA barca stil gjort av med ALLA mina sista pengar på öl. Men det känns faktiskt jättebra.

Kvällens roligaste var när Boban blev petad i ögat av en tjej, vinglade runt för att han ej såg något och blev utslängd för att vakterna trodde att han var jättefull. haha.
 
Är det så man gör nuförtiden när man inte orkar med en kille på krogen? Stoppar in ett finger i ögat på dem?
Ne, stackars bobbie. han grät faktiskt.
HAHA

Kvällens bästa var när Madde kom och hämtade oss med bilen. riktigt gulligt!

Ja, synd bara att Zabine drog och vi fick hänga med en viss annan person som jag inte tycker om. det är tydligen ömsesidigt också. YIHA.

NU:
Fredagkväll, que pasa? Ingenting. ska snart duscha och sen sova djupt. eller försöka iaf. Sömnproblem.


För Kristina ska ta studenten!


Jag har en plan för hur jag ska fira Kristina på hennes student, allt börjar med att jag studsar in på gården, där familj, släkt och vänner sitter fint uppradade efter ett långt bord med vit duk. ballonger i gult och blått ligger över hela gräsmattan.

Jag drar genast upp elgitarren och börjar rockar skiten ur de äldre, alla tittar konstigt på mig men jag kör hårt. Efter ett tag tar jag upp en stor svart sopsäck fylld med något jag vet att Kristina hatar.
Kanelbullar.

Jag börjar sula kanelbullarna i huvudet på folk, en efter en. Tillslut tar jag samtidigt upp en stor vattenpistol som jag har fyllt med vodka och sprutar ner alla tills de är alldeles geggiga samtidigt som jag kastar bullar som om mitt liv hängde på det.

Efter ett tag är alla geggiga och gården har blivit en kanelbullsvodka smet, några hickar och ser nöjda ut andra skriker och frågar vem jag är.
Så jag springer och tar en bebis med mig under armen, hon kollar på mig med sina stora blå ögon och ser nöjd ut, jag tror att det är vodkan.

Men sen ångrar jag mig, springer tillbaka och lämnar bebisen ensam någonstans, det är ju trots allt inte hon som tar studenten.
Jag återvänder till gården och lägger mig i en buske, tar fram min kikare och spanar ivrigt på de firande. Sular ännu ett par kanelbullar i någons huvud och gör granatljud.

Tröttnar, och sätter på mig det lilla hustaket, kurar ihop mig till en liten boll och låter "puurrrr purrrr puurrr" Jag låtsas vara en duva.

Oj, Och det var visst så jag förstörde Kristinas stúdent för att jag ej fick en inbjudan.

barhäng på odenplan? Givetvis.

 pratade nyss med Linn och hon berättade om sitt nya jobb som hon ska på intervju för idag, nämligen på en liten mysig bar på Odenplan.
Jag frågade DIREKT ifall hon inte kunde fråga ifall det behövs liiiite mer personal, nämligen jag då.

Jag och Linn skulle ju omvandla stället till vårt eget. Vi har ju redan planer. Gör om skiten till ett "Flamingo nr 2" och döpa det till "Skatan". Spela nicig musik och dra dit alla vi känner och göra det till ett ställe där alla hänger. och vill hänga.
Det ska vara proppat, dräggigt, god o billig öl är mycket viktigt i denna fråga.

fan va jag skulle trivas.

lycka till Linn. tänk på hur vår framtid skulle kunna se ut.

ska möta kristina nu, vi ska ner till Ica och köpa oss något gott. Sen ska vi se på film. Något roligt och bra frågade jag efter. Vad? frågade hon.
John tucker must die svarade jag då.
det var länge sen hurni.

påus

kötta härifrån


Jaha, den här dagen sög ju hårdare än de flesta andra brukar göra.

Ne men det var helt okej...det hände ju lite spännande saker idag iaf, jag tog ett par killar på bar gärning när dem hade en liten knarkfest inne på toan. Fast jag kom lite försent för dem var redan påväg ut när jag kom dit så jag sa "tjenare" men fick bara ett par nickar till svar..sista killen som kom ut från toan sov..gåendes.
Sen frågade Janne ifall dem hade lämnat kvar några spår efter sig..men det hade dem inte..det var ju lite synd tyckte jag.
Då blev han arg och sa att jag inte får skoja om såna saker. pft.

image6

Kolla bilden. det är ju så att man blir gråtfärdig. Jag kommer ihåg kvällen som om det vore igår.
24 st härliga San miguel till bara mig och Linn.
Fin musik.
trettiomiljarder likadana bilder...bara en blev bra typ. Malin flashade brösten på ett av korten kommer jag ihåg.
Alla var jättejättefulla. Alla mådde bra. Man var lycklig och hade roligt.
Va hände sen liksom? vad hände med Välrutet, Toastad, Åh daniel, Joder, que venga como venga, kötta, skinka?
Vad hände efter Barca?

Linn är arbetslös, Anna har sökt någon slags A-Kassa, jag jobbar på Mcdonalds. Deppiga eller vad?
Min kropp håller på att återställas även fast alkoholabstinensen ligger kvar och gror som ett litet frö i min lever och den där konstiga känslan av att vara mätt, konstigt.

ne jag pallar faktiskt inte.

systembolaget suger


har gått och trott att det var onsdag idag hela dagen, så jag fick panik när jag insåg att jag aldrig skulle hinna med allt innan Baba, men sen påminde chefen mig om att det bara var tisdag så det känns ju lite bättre iaf. för annars hade det aldrig gått.

Imorgon ska jag nämligen ragga någon snäll som kan köpa ut lite öl till mig, förstå skammen?
LID MED MIG, snälla.
Här har jag gått och köpt mig ren fin sprit tillsammans med frukost och annat, men så kommer man till Sverige och så är jag för ung? pinsamt.

Imorgon är en dag av skam.

Idag träffade jag Anna, skönt att äntligen träffa någon som vet exakt hur det är att vara tillbaka i Sverige. Hon har bott i London lika länge som jag. Hon förstod precis och där stod vi och grät på rasten och kastade massa skit på Sverige.

Om man inte har rest eller varit borta hemifrån under en längre period så förstår man inte hur det känns.
Man kan tycka att vi har fått lite för mycket av det goda, levt i en bubbla och glömt bort verkligheten.
Men det är tvärtom, vi har lämnat det som är verkligheten, det som är alldels för bra för att vara sant och den underbara bubblan som kallas livet. Vi har lämnat  en stor del av vårt liv.

Ni förstår inte.


high on life


det blir inget målande ikväll för jag vågar inte gå ner i källaren själv..har ingen lust att dö ikväll nämligen. 

man vet aldrig vad som väntar nere i gångarna under mig..med tanke på att en av mina grannar är psykiskt sjuk och en gång stötte jag på honom där nere, han verkade rätt förvirrad. uhhu.

Och våra gamla grannar förvarade allt sitt knark där nere, i förrådet bredvid vårt. en gång hittade jag min granne där...rätt trött kille asså.

men jag har en tanke på vad det ska bli iaf. för en gångs skull.

jag vill dansa.springa på en äng, en varm sommardag, skrika av glädje och studsa upp och ner.

varför var det så förbannat kallt idag?

living for music, living in a dance


Tänk vad tiden går fort, snart har vi varit hemma från Barca i två veckor redan, och våra fina åtta månader känns som en töntig chartervecka.
Underbara barcelona, idag är det måndag och jag saknar Nasty Monday så mycket att mitt hjärta snart brister. Jag får satsa stenhårt på Baba på onsdag istället.
Bara inte mustashmannen är där?

haha

Men Kristinas skjortman kanske..hoppas på hemsläp för hennes del, haha...fast å andra sidan har jag ingenstans att sova då. Nej på onsdag håller vi ihop tycker jag.
Och Linn ska med, det tycker jag om. Hon kommer gilla det mycket, det vet jag.

Jag älskar det iaf!



bilden snodd från galnaste brudarna på denna planet, förkröka med tremiljarder öl..en helt vanlig dag! saknar er ju!

Vi kommer föresten tillbaka till Barca i slutet augusti är det prat om.

Denna kväll ska jag spendera för mig själv, jag ska ner i källaren och hämta upp min målarlåda, lyssna på fin musik och bara låta fantasin jobba. Dricka flera koppar kaffe och röka som en skorsten. det kommer bli en fin kväll!

pusss

ramlar


ja så sitter vi här och myser i Kristinas mjuka säng..otroligt skön är den ska ni veta. jag ska sova i den på onsdag efter Baba..på torsdag blir det alltså.
Sen på torsdagkväll ska jag på Zabines studentskiva, ska förkröka med Linda från jobbet, det lär säkert bli en underbar kväll, bäst att hålla igång när man ändå börjat.

vi har sett två filmer, en som hette Fear and loathing in Las Vegas, med Depp då. sen såg vi Green street hooligans, den har vi sett många ggr...fotbollshuligansfilm. riktigt sexigt.

imorn ska vi sola i den stora gungan utanför, bara ligga där som vanligt och snacka skit om allt och ingenting. precis som vi alltid gör. snackar så jävla mycket skit, aldrig något vettigt..Kristinat tycker att det mesta vi pratar om är rätt vettigt men det är för att hon är den vettiga av oss.. jag är ju bara den dumma blondinen..

vi tänkte söka lite hjälp...gruppterapi kanske?

ja för tillfället lyssnas det på The Killers och detta påminner mig så in i helvete mycket om Barca...blev jobbigt röksugen. kanske en öl skulle smaka fint. vad är det för dag idag?

Nu ska jag göra något "vettigt"...sova kanske.


POS

kineser är läskiga, de har snea ögon och pratar konstigt.

on top of satisfaction


Denna dag har varit otroligt onödig och jag har inte gjort ett skit alls på jobbet.
-Jag fick tre tillsägningar av olika personer för att jag stod och inte gjorde någonting
-Jag hade tre raster även fast jag inte skulle ha någon rast alls
-Jag hoppade, skrek och skrattade åt alla och gjorde inget av det jag egentligen skulle göra

Betydde löneförhöjningen jag fick att jag skulle jobba hårdare kanske?

Vissa dagar kanske jag är rätt seriös, men det är sällan och oftast är det när bara stela tråkiga människor jobbar.

Icke idag, även då det inte jobbade så många roliga idag, jag menar..vem fan är Hogler? jävla nisse asså. sen..åh..
det finns ju ett par personer som ej gillar mig där, bla Lila. varför heter man som en färg? ifos är det en fin färg men hon borde heta grå, för hon är en jävligt trött person som aldrig skrattar eller ler. skärpning.

HAHA,

ne nu ska jag bege mig hem till Kristina, hon har laddat ner någon gammal Johnny Depp rulle som skulle va nice.

återkommer senare.
PUSS
 



to hard to tell me its all over and out?

Jag älskar söder.


Lyckan håller i sig, hur kan man inte vara det när solen skiner så som den gör så fint nu för tiden?
Var lite arg på jobbet, hotade med att slå ner någon och då fick jag gå ut och röka vilket gjorde att allt kändes mycket bättre.
Annars har jag faktiskt varit väldigt effektiv nu såhär en lördagseftermiddag, jag har nämligen sökt en lägenhet på Söder, Åsögatan, ligger precis vid Vita Bergsparken. Hur fantastiskt vore inte det nu i sommar?

Får jag den så flyttar Kristina in på direkten, tar sig friheten och tar med sig katten också. Jag ska köpa en guldfisk som ska heta Bosse.
Sen en till lägenhet här i hökarängen...men hellre Söder va?

Jag skulle älska det!
Det om något skulle göra mig lyckligare än vad jag någonsin varit.

"Jag fattade allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min.

Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar.

Hela världen är så underbar bara man
får ett svar"

Ikväll ska jag och Linn in till staden och dricka massa öl..det pratas löst om Nivå, ett ställe jag inte gillar speciellt mycket men eftersom jag fortfarande inte har hittat mig en rik man än så får nivås billiga öl duga helt enkelt.
vi kanske ses där??

PUSSSS

hela världen är så underbar.


Vilken otrolig lycka, varje onsdag ska jag iaf vara på finaste Baba sonic, lite skabbigt och konstigt indiefolk men billig öl. Åh, och vilken musik.

och när dem spelade håkan...lycka, ååh så lycklig som jag var då...kunde inte sluta le för att jag mådde så bra.

Kristina tog för sig och det blev jag ännu lyckligare av och jag hittade en man med mustasch och krulligt hår. lite halv häftig sådär.

inte ens när jag tog mig en walk of shame morgonen efter mådde jag dåligt..utan när jag vandrade genom söders vackra kvarter blev jag ännu lyckligare. nästan barca lycklig. om man nu kan må så bra igen?

annars har jag inte haft mycket för mig, bara stått och skämts på jobbet.

ikväll skulle jag egentligen ölat med otto och janne men nu när jag sitter här med the tough alliance i hörlurarna så känner jag inte alls för att göra annat än att lyssna klart och sen bara ta det lugnt.

Idag försvann allt det nervösa, det flög iväg bort med alla gråa moln. Jag bryr mig inte längre. Gråter av lycka!

Hela världen är så underbar och man är korkad, tom och glad!

PUSS

livet efter barca


trodde aldrig att jag skulle börja med en ny blogg..detta kanske blir den trejde och sista?
är inte alls klar men sitter vid mammas bärbara så finns inte mycket jag kan göra för tillfället...

livet efter barca är upp och ner...ena dagen har jag lust att gädda ner de flesta jag stöter på, andra dagar vill jag fylla hela min tillvaro och alla som hör till den med vackra färger och tusen pussar och kramar.
vissa, som idag vill jag bara stirra rakt fram och bara tänka. tyvärr.

sen vi kom hem har jag inte åstakommit särskilt mycket..jag har mest jobbat och träffat de flesta jag velat träffa.
men jag har varit så där jobbigt nervös, gått runt och skakat som ett litet löv och snabbt kollat bakom ifall det står någon där.
har inte kunnat slappna av utan har trippat på tå och de fantastiska fjärilarna som för så länge sedan fanns i min mage har bytts ut till trettiotusen förvirrade getingar som inte har en aning om vad som händer.
jag har ingen aning om vad som händer...

på en vecka har jag även skaffat mig grova sömnproblem också..har inte sovit en hel natt sen hemkomsten.

men anledningarna är precis allt jag just skrivit...precis kommit hem från barca, normal alkoholkonsumtion, nervöst beteende pga viss person och ångest för att detta land inte är lika bra som spanien.

antar att det blir bättre?

RSS 2.0