liv eller död?


kvällen spenderades hos mormor och morfar, där min moster var på besök, eller det är hon inte men jag kallar henne det. hon har precis besegrat bröstcancer och så fort jag såg glöden i hennes ögon så kände jag det där i magen igen.

under tiden hon var sjuk så var hon som en helt annan person, hon skrattade aldrig och hon pratade knappt. hennes livsglädje var helt borta. det var så jävla jobbigt att se och höra att vår älskade Eva hade försvunnit.

Hon har under hela min uppväxt påmmint mig om att jag klarar och kan göra vad fan jag vill och idag, när jag såg hennes glädje igen, att hon hade fått tillbaka sitt liv och sin längtan efter att få leva så kom jag på mig själv.

dem gångerna jag har känt, fan vad jag vill tillbaka till Barca, fan vad jag vill UT I VÄRLDEN igen. så har alla i min närhet suckat och spräckt min lilla bubbla där jag flugit uppe i det blå och tagit mig ner på jorden igen och förklarat att det vi hade i barca kanske borde stanna där. att det är dags att gå vidare.

Nej, ni har fel, ni vet inte hur det känns att komma hem till det här GRÅA landet.

ska det verkligen krävas en döende människa för att få man ska få tillbaka sin livslust?

jag bara undar...

närsomhelstsåsnartsommöjligt

En annan mycket bra sak,nog en av de bät

MMS

En annan mycket bra sak,nog en av de bättre med att föräldrarna är hemma från semestern är nog alla fina presenter man får. Som denna fina gåva tex. Makalöst fin fulvodka. Tack så mycket.


if only i could bring you to my hood


nu är det som vanligt igen, föräldrarna är hemma och så fort dem steg innanför dörren ändrades hela den mysiga atmosfären och blev genast lika iskall igen.
men det är rätt skönt att de är hemma även fast det bara är för ett par dagar...då får man riktig mat och slipper sova själv.

igår hade jag jättesvårt att sova, kände mig sådär läskigt iaktagen som vi kände i barca de första veckorna..hatar att sova själv.

nu har vi beställt hämtpizza, så nu ska jag joina de gamla och äta lite.

puss

Trosa



Här är bilderna från igår, inte så många, men hur kul är det att gå runt med kameran i högsta hugg? 
Kolla killarna längst ner där, det var dubbelmacke killarna. dem bad om att få vara med på kort. big no no.

fick även kort på virusmaskinen.

varför tyckte jag att han såg ut som en grekisk gud?
ung och dum helt enkelt.

Imorgon är jag ledig, ska nog åka till Farsta för lite shopping och gå och sola. Nu när mina föräldrar snart är hemma igen så vill man ju inte se helt död ut.

mjaa

A cracked smile and a silent shout



DÅ, 2003: Den grekiska guden
NU 2008: Virusmaskinen

Elton Jon, Falafel och EEEEMIL, massvis med ölcidervin och vänner på en brygga. camp lito, bajjamajjor, krig och dans inne på finaste Tullen, incester, efterfest på bryggan med en flaska jäger, två stukade fingrar, vem vaknade utan trosor?

Ja, gårdagen kan beskrivas med tusentals fantastiska ord. hade himla kul även fast min höger hand är trasig och jag åkte hem från Trosa och luktade som en gammal alkis pga ölkriget Linn och Anna höll i.

Imorse satte vi oss på det mysiga lilla cafet bredvik kanalen och åt världens brakfrukost, ciabatta m philadefia och tomat, färskpressad apelsinjuice, kaffe och vatten.
Där satt vi och njöt av livet och förträngde huvudvärk och illamående från det tidigare alkoholintaget. vi satt och ubytte minnen och minnesluckor, det var nog jägern som tog kål på oss alla.

Tråkigt att jag behövde åka hem en dag för tidigt, jag hade gärna spenderat en kväll till på bryggan, med en öl i ena handen och en cigg i den andra, omringad av underbara människor. sen dansat galet hela natten lång.

lägger upp lite bilder och videos senare, snart kommer kristina nämligen.

´gull


fucking fabulous

 jag är helt slut, nu äntligen får jag sätta mig ner och andas ut,(de 2.30h på bion räknas EJ!)..efter stress, spring, blod, svett och tårar så får jag iaf för ett par timmar bara ta det lugnt. men imorgon kl 7 börjas allting om igen.
först jobb 9-16 sen bör det av mot Trosa.

Jag är nöjd med dagen, brukar inte vara det när det jag för det första inte har sovit och är bakis på det PLUS att jag måste jobba hela dagen, men fan jag har mått bra.
Har ju fått min mobil, den är himla fin. alla har verkligen petat på den och försökt byta till sig den.

efter några som vanligt hektiska timmar på jobbet åkte jag och Kristina in till söder och såg Sex and the city filmen, fin film. satan va bra den var. men jag tycker synd om alla de killar som förmodligen blivit dittvingade av sina flickvänner...att i nästan tre timmar sitta i en lokal med ungefär 300 snyftande känslomässiga vrak som "Åhhar" och "ooohnejar" sig åt minsta lilla händelse. men bra var den iaf. men vad händer nu? nu är allt slut ju...

Imorgon bär det av till Trosa, ska bli så skönt att komma iväg ett tag, även om det bara är för en och en halv dag så ska det bli skönt att komma ifrån sthlm.
Måste hem på lördag eftermiddag/kväll och städa för mina föräldrar kommer hem då. lägenheten ser just nu ut som en krigzon. så det är lite somm åste göras men det ska jag IIINNTE tänka på i förens då, för nu ska jag ÄNTLIGEN sova ett par timmar, sen sitter jag där och dricker öl vid havet.


här vid kanalen ska vi äta den mest fantastiska frukost man

PUSS

mejlkonversation

jag kommer ihåg det här som om det vore igår.
det var vår, barca var varmt ölen godare än vanligt, allt kändes huuur bra som helst och jag hade inga planer på att åka hem.
jag och Kristina mailade ibland till varandra för att få höra det senaste från två helt olika världar.

"Åh! Vad stolt jag blir över dig sötnos!
Det är bra, släpp alla hämningar och rocka loss lite..du skulle sett för en stund sen när jag läste om ditt hångeläventyr med Tommy..jag vred mig av skratt så att alla här på kontoret kollade konstigt på mig, bara 4-5 år och ett bögconfession försent men annars gjorde du så rätt!
Var han bra på att hångla? Du kanske kan få honom att komma tillbaka från den rosa världen och satsa på dig istället? Kanske är det ödet?
Vad härligt det låter med en riktig hemmafest, saknar galna fester där man dansar på möbler, blir riktigt full och däckar på toan. Jag vill också dansa i en soffa, men om jag skulle göra det hemma hos oss skulle den gå sönder...den är typ antik.

Ja, jag ska sluta vara en sån bebis och börja ta kontroll över allting i mitt liv..men det känns som att jag egentligen inte orkar ta tag i mig själv och mina problem riktigt än. Det är en av anledningarna till att jag inte åker hem i Mars som tidigare bestämt. Jag är inte redo att flytta hem igen och fixa allting, körkort, jobb, bostad, plugg..nej jag vill inte spräcka den här fantasibubblan riktigt än.
Trivs så bra.

Låter som att du hade en bra helg iaf, vem är din nya kompis?
Du kanske kan börja sälja vodka på heltid..kanske vore något för dig..businessen verkar ju redan gå rätt bra. :)
 
Ha de bäst!
Kram
<3"

jaa, fin tid.

im in love with your brother, what´s his name?


nemen vad fort den här dagen gick då, gick runt och surade mestadels av dagen för att alla andra är dumma i huvudet, inte jag. nej aldrig..alltid alla andra.

nåja, som vanligt tyckte jag synd om mig själv och ett tag ville jag bara sätta mig och gråta en skvätt i nåt hörn. folk gör ju så på jobbet ibland så de slipper jobba i en kvart eller så..smart drag där.

men jag höll tårarna borta och kvällen slutade bra...jag rengjorde något och råkade ha på alldeles för mycket medel, så det började ånga och bli varmt...så "råkade" jag ta ett djupt andetag precis när Otto sa att man borde hålla sig borta från de där ångorna för så kul skulle vi inte ha det.
men fan va kul det blev måste jag erkänna.. hela donken fick en fin lila färg och stället snurrade runt i takt till musiken.
det snurrar fortfarande och hade jag blivit stoppad av en polis på vägen hem hade jag åkt dit för rattfylla..eller va fan det kallas om man cyklar i ett annat tillstånd än nyktert.

ska nog börja rengöra lite mer på jobbet, på det sättet blev jobbet mycket roligare.

imorgon, ha, ni vet alla vad som händer...
..L Ö N. Jag ska åka in till söder rätt tidigt och shoppa lite samt hämta ut biljetter till sex and the city som jag och Kristina ska se på torsdag.
senare på kvällen vet ni väl också vad som väntar? B A B A. massvis med öl, dans och fina män i rutiga skjortor.



måste iofs ta det lite lugnt för jag ska tydligen lära mig något nytt på jobbet på torsdag...

HAHAH
aldrig i livet.



det är ett nytt spel och jag vill inte vara med



har länge suttit här och funderat, jag har skrivit ett par rader, raderat, tänt en cigg och muttrat för mig själv. återigen börjat men sedan ångrat mig igen.

jag har helt enkelt inte mycket att skriva annat än att jag längtar bort bort bort..

på fredag kommer jag iväg en bit iaf.
då ska vi ner till Trosa och det ska bli förjävla trevligt. sitta på en segelbåt och se solen gå ner tillsammans med fina människor och njuta.
kanske somna i en bastu, kanske bara sätta sig på bryggan och se ut över den vackra världen.
kanske.

ska bli kul att träffa Linn och Anna igen, ses ju bara snabbt på jobbet nån gång i veckan och pratar i telefon. men det räcker inte, inte när man har varit en liten familj under så lång tid. saknar er.


underbart


känner mig som en nerklubbad säl idag..hela jag känns helt förlamad.

och det vill man ju inte..

ME ENCANTA


åh vad glad jag blev, Spanien vann över Italien. Kände mig så stolt när dem vann. Fan vad jag skulle vilja vara i Barca nu och fira med alla lyckliga spanjorisar, dricka en san miguel och tugga på en smaskig tapas och bara njuta.

mja.

nu ska jag duscha, sen ska jag göra upp ett fotbad och bara ha en liten ta-hand-om-mig-själv-kväll, samtidigt ska jag se klart alla avsnitten av Gossip Girl, mucho spännande vill jag lova.

mmm, först röka.

åh, sovmorgon till 12 imorn!
lycka.


jag fattar allt och ingenting.


ni vet när man vaknar och känner att den här dagen kommer bli helt förjävla dålig, när solskenet utanför inte får dig att le och ens favoritlåt känns som en i mängden.

Jag vaknade i morse och kände ingenting förutom att allt är dåligt, bara jättedåligt.

Drömde konstiga saker, som inte borde få finnas i mitt huvud. om man kunde så skulle jag vilja rensa ut alla tankarna jag har, stoppa i en glasburk och bara få vara helt själv en stund.
Stå och kolla på alla tankarna man har och skratta åt allt löjligt som finns där.

Kanske, kanske inte, ja, nej, varför, därför...

Släpp mig.

Måste ifrån det här landet, det finns ingen annan stans på denna jord som jag tänker och grubblar så mycket som jag gör här, i Stockholm, Sverige. Det suger. Man är en person i det här landet, bland så många exakt likadana. Man beter sig och tänker som alla andra.

Även fast jag lovade mig själv att hålla kvar lite barcafeeling så funkar det inte längden. att vara som man är i barca är inte riktigt acceptabelt i sthlm. så sakta, sakta kommer den "gamla Jennifer" tillbaka och jag hatar det.

grubblar, bryr sig alldeles förjävla mycket, principer hit och dit.

nej sluta!

nu ska jag gå tll jobbet och försöka vara en vettig människa, trevligt.


jävla skit


slappaste dagen på länge...Kristina kom över vid fyratiden...vi drog fram mitt gamla xbox och där har vi suttit fram tills nu..vi har bara rört oss från soffan vid nödvändiga tillfällen..tex mat och toabesök.
riktigt fin dag, behvövde slappna av lite.

åt jordgubbar med glass.. mums.


nehe. finns inte mycket att skriva om..





gud vilken lyyyx


Jag vaknade...NU. Att sova till 2 har inte riktigt varit min grej men jag tror jag verkligen behövde det. Mår mycket bättre idag, även fast jag låter som en döende gammal gubbe när jag hostar men det är säkert ingen fara.

Igår köpte jag en ny mobil, jag hade så tråkigt under kvällen att jag köpte en mobil, hur kul som helst.
Åh jag är väldigt exhalterad av detta köp för jag har aldrig i hela mitt liv ägt den finaste mobilen som kostar jättemycket. Jag har alltid fått ärva mammas gamla eller fått någon halv ny på rea. Men nu är den min. lär väl få den på måndag eller tisdag.

Sen spenderade jag och Kristina halva natten med att beställa massa saker från Forever 21, men vi glömde bort att man var tvungen att betala med kort..så då får vi vänta tills på onsdag.

idag,,, vet ej. städa lite. sen träffa Kristina.

ja.

some things will never change


vilken annorlunda midsommar jag har skapat till mig själv.´började dagen med att ta en lång dusch och sen satte jag mig på balkongen och drack kaffe o kedjerökte eftersom det mot all förmodan var så fint väder en midsommar. givetvis började det ösregna efter en kvart.

idag är en dag utan måsten för mig, det ända jag har gjort är kollat på Gossip Girl, ätit kladdkaka, gått runt i lägenheten och bara njutit.

ikväll vet jag inte vad som ska hända, jag skulle vilja åka hem till Anna och umgås lite men jag min förkylning blir bara värre och värre. det hörs inte vad jag säger idag och min hals svider som om några tusen pissmyror kröp omkring.

fortsätter väl med att göra absolut ingenting idag.

rätt skönt.

pusss


är helt slut sen igår, yissess..

Baba var lika galet som alltid, började med att hetsa i oss ett par öl medans vi dansade in i dimman till fyra håkan låtar på rad.
och vilken jävla DJ asså, vad är det med folk som förstör musik på det sättet??
Börjar fint med The knife men sen så mixar han om det till The Killers?? vavavava är det för konstig blandning? som att blanda frukt med mat och siffror med bokstäver. Det gör man inte.

Nåja, han var hatad av alla den kvällen.

Stötte på mustaschmannen, han har skaffat sig nån vidrig keps..nej. inte okej. förstår inte på mig själv ibland.

kvällen blev natt och natten blev efter ett tag morgon och vi dansade hemåt, kom hem ett par timmar senare, fattig, smutsig och dyngrak. hade dessutom plockat på mig en del saker som icke var mina.

Kristina stötte på en god gammal vän, och det är de jag älskar med baba...man stöter alltid på någon gammal goding eller träffar någon helt ny spännande varelse som man bara blir helt magiskt förälskad i för den sekunden.

midsommarafton imorgon. jag är helt ensam. känner mig lite som världens ensammaste person, ingen familj, ingen släkt.
tur att man har vänner iaf.


Förra midsommar, jag har en känsla av att det inte blir lika mycket tequila i år.


puss

heja heja



äääntligen hemma igen!

åhh, snart ska vi till babbis och dricka massa öl...alla pratar om matchen ikväll men inte fan orkar jag bry mig om det när det är babaonsdag.
som alltid vet jag ej vad jag ska ha på mig, alltid lika jävla frustrerande att inte kunna klä sig. I barca var det också rätt jobbigt men samtidigt så visste man ändå att ju fulare man är klädd desto snyggare blir det. Men det funkar inte riktigt så här i sthlm. tur att vi inte ska snurra runt på stureplan ikväll, för jag har ingen lust att styra upp något fint.

fan vilka jävla problem.

nästa vecka ska jag köpa 3miljarder nya kläder. mums.

var är kristina?
hon skulle varit här för en kvart sen. vi ska ju dricka öööl!!

baba ikväll?


pass this on


usch, trött som en liten häst är jag idag..fy..jobbade från 11-23 idag. helt galet..har bara sprungit omkring och varit förvirrad i stort sett. blivit flyttad fram o tillbaka. aldrig nöjd.

nu är jag hemma..ush. tråkigt att vara själv. så tyst och lugnt. ensamt. ingen att prata med.

men imorgon ska kristina hålla mig sällskap iaf..

kollade precis mitt konto, och jag har råd med baba på onsdag. YEYYYE!

trött nu.

annars har det inte hänt något alls idag...nee.

imorgon kanske?

mmm

live like nowhere else

borde ju egentligen har lärt mig vid det här laget att inte lägga ut videosar på bloggen, med tanke på hur mycket man fick skämmas efter det man la ut från Barca, men dessa är inte så farliga.
och jag minns ju faktiskt det här..


det är så jag säger det.










oj säger jag bara. allting blev så mycket bättre än vad jag hade trott. Vi fick bra tältplats, iofs rätt nära bajamajorna men de var fint iaf. uppförsbacke på ett berg. haha jag tyckte det var jättesmart!

Tråkigaste var fan att Linkin Park självklart hade ställt in sin spelning, det var ju därför vi kom. Alla var jättebesvikna och sa att det var ju därför de hade åk dit.
Vilka svin asså, så vi sörjde ner det med ett par öl...typ fem-sex st.

Men vi såg Håkan, det var helt underbart. jag bara log. det var så vackert. finaste var när han sjöng hurricane gilbert och när han avslutade med nu kan fu få mig så lätt, då grät jag nästan.
Eftersom att Linkan inte skulle spela fick vi en rätt lång lucka där efter sverige matchen, haha jag och Kristina var o shoppade när dem gjorde målet..kolla in våra fina glajjor. coolaste. så vi skrek och hoppade runt i affären, sen så förlorade vi iaf.

Vi skulle se Those dancing days tänkte vi, men vi råkade ställa oss vid fel scen så vi missade dem helt och hållet..därför gick vi och drack mer öl istället. Jag tror att jag drack 4-5 liter öl igår, mumsfillibabba men hatar att dricka massa öl när man inte har tillgång till en snabb toa.
FÖR JAG HATAR ATT KISSA I SKOGEN. jävla skit jag ska aldrig mer kissa i skogen. man får ju fan fästingar mellan benen. och det vill man ju inte.

skönaste var alla våra planer..jag vet inte vad vi snackade om men vi planerade hur man skulle kunna göra massa saker på ett bättre sätt.
Och när vi stod i massan o kollade på håkan, trångt o trevligt var det och det var en kille som tryckte på Kristina bakifrån..oj va nasty det där lät men HAH, ni förstår..så Kristina bad "Snälla, kan du trycka lite mer till vänster i stället..jag har en muskelknut där.." hahah. jaa massagedax i håkan publiken.

Och mina glajjor var jävligt eftertraktade och min falafel. en kille stannade upp och sa med ledsen röst..."men, vad har du där"
"FALAFEEEL!"

hih

nu är jag död, tältet tog kål på mig. låg där och skakade som ett litet löv. men lycklig var jag.

nästa år blir det mer festival, men vi får se om det blir hultan igen..men då kör vi hela veckan. fan va kul.

Nej tack för att jag fick följa med..tack!

sova som en stock nu hoppas jag.

fast fan, jag luktade fortfarande jävligt gott..till skillnad från de andra på bussen som hade varit där i flera dagar.


jag äger världens tuffaste sovsäck

som sagt ska jag egentligen packa, men jag lyssnar på musik istället.

försöker komma i hultan stämning, dricker öl och lyssnar på
mmm..detta är babaaaa o onsdag.
och håkan. mhm.
imorgon ska vi se han. ska försöka smita undan Linkin Park ett tag medans Kristina är i extas och försöka ta en titt på Lykke Li också..

Borde verkligen packa...morgondagens outfit blir iaf, min fulsnyggaste men iaf rätt häftiga tshirt, lila jackan, jeans, converse och vita glajjorna. top notch

sen får vi se vad som händer, lär ju inte använda ens hälften av det jag tar med mig.

men jag är förberedd. jag har tre paket cigg.sen klarar jag vad som helst.


måste ladda in massa musik till de kommande bussresorna också..blir nog the knife och håkan..älskar just nu!


ne nu ska jag sluta blogga o göra viktigare saker..kanske.

så skriver på söndag.. om jag orkar.

NU BLIRE HULTSFRED!

aj gegga..


nu har jag varit ute o snurrat igen..varit alldeles för trött för att ens kolla på en dator.

i onsdags, TROTS smärtor, utbrändhet och en enorm lust att ge upp livet så åkte jag och Kristina till Baba. Och jag tackar gudarna för att vi gjorde det.
Det var skit kul..det börjar med att vi iofs får köa alldeles för länge..sisodär en kvart. en hel kvart för mycket..
I början spelades gamla godingar från 70-talet så vi twistade runt på dansgolvet..Kristina mötte en gammal vän och det var lite lustigt för vi hade precis pratat om henne.

Lite senare kom Tommy, coolaste killen i stan hade klätt ut sig till Tjuv. hah. en riktig tjyvig tjuv, helsvart, mössa och handskar. nästan så att det blev vackert men det var nog ölen.

Åh sen dansade vi..ohh..håkan, the knife, arctic monkeys. Nästa onsdag? JAA!

Någongång under kvällen mötte även jag två gamla vänner, cissi o ida..jävligt skumt, inte att se dem för det har man ju gjort men vi har inte snackat med varandra sen...nian? hah.
jävligt kul, vi lovade en reunion och glömma allt...men mest fyllesnack tror jag.

NU ska jag egentligen packa. hultsfred imorgon ni vet. längtar.

jaja.

vilken slyna


långis dag idag..har varit uppe sen 9...hade försovit mig rejält, hoppade upp på cykeln nästan nyvaken och blir halvt dödad av en utvecklingstörd jävla bil.
jag körde på cykelbanan men ändå så blir man nästan mosad?
Lekte dem poängleken eller?

brukar leka den när jag cyklar..ni vet..
man ska köra på nån o så får man massa poäng..
tanter är 50poäng,  fjortisar 100, bebisar 10 och bilar är högsta vinsten. 10000poäng och då vinner man.

fuck va jag är trött nu.

efter jobbet tokcyklade jag hem till Anna för att se lite fotboll, men vilka jävla fotbollshitlers dem är..man fick inte prata överhuvudtaget om det inte handlade om matchen.
ajajajaj..hade mina problem men det slutade ju bra ändå..

nu ska jag sova.

imorn ska jag jobba till 19, sen ska jag och Kristina dricka öl. Baba någon?

vackert



igår så bestämde jag i alla hast att vi skulle på bio så ja och kristina skyndade oss in till den sista bion. vi såg..va fan..Dumpad hette den, svinrolig. skrattade hela tiden´.

sen köpte vi en varsin yogurtglass från seven eleven och promenerade hem genom söders gator. fan va vackert det var. och varmt som tusan. mitt i natten kom det varma vindar från ingenstans.

åh jag vill bo på söder. det måste jag.

idag har vi solat och badat för första gången iår. men fasen va kallt det var. inte nådigt.

nu är jag här..funderar på allt och ingenting.

ledsen över att jag inte hann träffa malin o dea medans de var tillbaka i sthlm......

barca snart?

oj da!


FAN,
jag kom precis på att mamma fyller år idag..jevlans skit..

ska kanske gå o gratta henne..

nu vet jag varför hon verkar irreterad..men va fan fyller hon då? ...nånstans mellan 40 o 50 är det..det är jag säker på.
nog bäst att inte försöka vara specifik..säger nog bara.
"grattis, ja du är ju inte dirket 25 längree..:"

jaja

jag är verkligen sämst-

buhu


ÅH satan i gatan vad jag är trött.
kom hem vid halv 12 igår från jobbet, helt utmattad. skulle ju ha träffat Malin och Dea i stan men jag var helt slut., fan jag ville ju verkligen träffa er. ska se ifall de kanske går iaf innan de åker tillbaka till barca.
nu ska jag till jobbet igen..fyfan. jag orkar inte.

säga upp mig?


åh.

igår satt jag nästan och grät på jobbet för att jag inte orkade mer. uhu.

jajajajaja.

pus

something sweet or something strong?


ja.

varm dag idag.
fick en enorm lust att säga upp mig från jobbet, göra en kupp. starta en massuppsägning...
men istället lekte jag batman hela dagen och
lärde mig ett nytt ord (tror jag) på finska (tror jag) = Häppa! (häst)
sen blev jag besviken för att systemet är stängt imorgon
och blev sedan ännu mer besviken när Otto påminde mig om att jag ej får handla där.


imorn blir det iaf öl i solen efter jobbet eftersom jag slutar redan kl FEM!
kanske Sommar på Odenplan, 54 på söder eller Fridays i kungsan.

fan va mysigt.

MUMS..

Endast en vecka kvar till Hultsfred. pirrigt. det kommer bli alldeles underbart.

ÖLAAAA


Dagen har varit fin, mötte först upp Linn och Anna och räknade alla Annas mynt. det var säkert tremiljarder kan jag lova.
Och oh jävlar vad det har varit hett idag, så vi satte oss på Fridays i kungsan och drack lite finöl, San Miguel. fan va fint den satt sådär i värmen.
där sprang vi på Rebecka, vår allas hoochieeemama från Barcelona. riktigt otippat men hon jobbar tydligen där. nice.

Men vad har vi sagt om det här? Barca ska stanna i barca..vem stöter vi på härnäst? Snart hittar man väl Mr.nando utanför dörren..kanske Felipe ringer på Linn? Kanske hoppar man in i en 87fitta på krogen eller varför inte en fransman, en häst eller något annat vackert?
stanna i barca där ni hör hemma. please.

En mycket fin dag som sagt.

Föresten, mina damer, Malin och Andrea, ni är tillbaka i stan. Ring!!!

Hur kvällen blir återstår att se, jag har sån Babalust att jag nästan spricker men Kristina skulle bli sen hem så vi får se om vi hinner.




ingen groda som blir min prins?

 

gud vad jobbigt jag får det inte riktigt att klicka, varfan har jag hört den här låten?
spelar ingen roll för den är hur fin som helst. 

har föresten fått mina skattepengar nu,(lite sent vava) bra jobbat staten, jag gillar er grabbar. så imorgon ska jag in till staden, kanske shoppa lite, fika om någon har lust att göra det?
jag vill ha en fin klänning. och skor, o väska.
jag ska definitift smyga runt på Beyond retro igen. finfina saker kan man hitta där. mums!

och sen så på kvällen så har jag lust med en sak.

 ÖL. hihi
♪♫

Can we bring yesterday back around?

FÖR KRISTINA HAR TAGIT STUDENTEN!


FY FAN VAD HON ÄR BRA!

världens finaste var hon, fan va glad hon såg ut.

tänk att det var ett helt år sen det var jag som sprang ut och var den lyckligaste i världen..

image21image22
image23


Ne, nu ska jag svira om till något mer somrigt och gå och sätta mig i solen och vänta på att Kristina har åkt klart sitt flak, sen blir det mottagning hela eftermiddagen och om jag hade fått PENGAR så hade jag följt med till hennes skiva..men så blire icke minsann.

men iaf, Grattis till studenten älskling!

satan i gatan



har lite bråttom, ska möta Kristinas mamma om en timme och jag har precis stigit upp ur sängen. Vi ska ju åka och se på när Kristina springer ut aspackad, lycklig och sjungandes.
Det blir nog en fin dag,

FAN jag glömde sätta kameran på laddning kom jag på nu.

jävla skit.

jaja, återkommer väl senare ikväll.

har fortfarande inte fått några pengar..vad är detta?

nej nu jävlar


ne fy nu börjar bli lite skrajj, var är mina pengar?? GE MIG SKATTEN?
förstår inte staten hur mycket utgifter jag har eller?

jag måste köpa cigaretter, hårfärg, nya kläder, öl, smink och andra fina nödvändigheter.


Egentligen borde jag spara dessa pengar, men när junilönen kommer..ohoj vad jag ska spendera pengarna på skit.
jag har lite kroppsliga ingrepp som ska göras, bla. tatueringen som jag tjatat om i ett par år nu.

massa pengar plus ensam hemma heela sommaren..det kommer bli fint kan jag lova.


fyfan

gårdagen var nice, riktigt trevlig faktiskt. i början var det väl lite för mycket seriös vuxenstämning där alla satt uppradade vid ett långbord, men efter ett tag så kom det igång och allt blev roligare.
men oj va full jag blev, fattar inte varför man alltid ska dricka så mycket bara för att det är gratis? typiskt oss svenskar...så fort något är gratis så ska man ha så mycket som möjligt..ne jag får väl ta och bli dansk eller nåt..

uh vilken förjävla jobbig dag det har varit, iofs fick jag frukost på sängen men fan vad jag har mått illa. jag brukar aldrig bli så bakis, brukar bara bli arg och få lite huvudvärk, men knappt det. uhs.

har även bakat tremiljarder bullar till Kristina idag, fyfan ingen bra dag att baka på. uhu, höll på att spy flera ggr.
men vad gör man inte för sin bäste vän?

nu har jag blivit hembjuden på middag hos mormor och morfar, sitta och försöka se välvårdad ut..aj aj, hur ska detta gå?
måste snabbt hoppa in i duschen och försöka göra mig till en värdig människa igen.

nu är jag så ovärd att jag inte ens borde få ha ett namn.


DET.

påuss

RSS 2.0